Anna Lesko, atacata dur din cauza unei fotografii: "Halal mama!"

/ / Modificat: 2019-12-19
Anna Lesko, atacata dur din cauza unei fotografii:

Anna Lesko a incendiat mediul online, dupa ce a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care apare alaturi de fiul sau.

Tinuta provocatoare a atras, insa, numeroase critici din partea prietenilor sai virtuali.  

"Asa se sta in fata unui copil? Nu iti e rusine, mai si postezi.../../Cam scarbos/ Halal mama, exemplu pentru fiul sau, sa-ti fie rusine," sunt doar cateva dintre comentariile acide pe care Anna Lekso le-a primit, la postarea facuta pe reteaua de socializare. 

Anna Lesko, replica dura pentru femeile care o critica

Nu este prima data cand artista este pusa la zid de mamici din cauza pozelor in ipostaze sexy pe care le posteaza pe paginile de socializare. Anna Lesko nu a ramas datoare si le-a transmis un mesaje dur doamnelor care o jignesc. 

annalesko

"Tu, femeie domestica,nu ai curajul sa scoti capul din ograda ta decat cand este vorba despre o barfa si de a jumuli pe vreo "curajoasa" care te orbeste trecand strada. Esti rea si neagra in cerul gurii, latri toata ziua pana si la umbra ta. Ai uitat sa te iubesti pe tine, nu mai vrei de fapt sa te mai placi. Dai vina pe copil pt corpul tau dezordonat, invinuiesti barbatul pentru depresiile si complexele tale, cauti oriunde motive pentru nefericirea ta, dar raspunsurile tot la tine sunt si tot tu poti schimba asta. Stai si te complaci intr o situatie sau alta te acresti pe zi ce trece, te constipi,iti cresti copii conform starilor iar barbatul nu te mai suporta. Si ghici ce?!," a fost mesajul transmis de Anna Lesko.

Anna Lesko s-a despartit de tatal fiului sau dupa o relatie de 8 ani, motivul fiind infidelitatea artistei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fotografie Critici

Articole recomandate

Citeste si despre