Cum a raspuns Eva Maruta valului de critici dupa ce a jucat in Tati, Part-Time. Fiica Andrei a dat dovada de intelepciune

/ / Modificat: 2024-01-17
Cum a raspuns Eva Maruta valului de critici dupa ce a jucat in Tati, Part-Time. Fiica Andrei a dat dovada de intelepciune

Eva Maruta a jucat in primul sau film, Tati, Parti-time, care se bucura de un real succes. Din pacate insa, micuta a fost nevoita sa infrunte si un val de critici din partea internautilor, care au spus ca fiica lui Maruta nu ar are talent sau ca a obtinut rolul doar pentru ca este copil de vedeta.

Cuvintele adresate in spatiul online au fost unele dezolante tinand cont ca vorbim despre un copil care are doar 8 ani. 

Eva nu s-a lasat doborata 

Cu toate acestea, Eva Maruta nu s-a lasat coplesita de valul de critici si de replicile dure primite, ba chiar a raspuns cu intelepciune si maturitate la comentariile negative, spunand ca oamenii sunt liberi sa aiba diverse opinii, insa este important sa ramanem deschisi la diversitatea lor. 

Catalin Maruta, Alex Bogdan si BRomania au citit toate comentariile de pe retelele de socializare, iar Eva a dat dovada de multa maturitate si curaj in gestionarea acestor critici. 

Atunci cand aceasta soseste in cadru si ii intreaba ce au scris, toti ii spun Evei doar despre comentariile pozitive, iar copila exclama fericita: „Stiam eu ca oamenii sunt buni!”

„Inca o mizerie de film”, „Nu mai sunt actori ca pe vremuri. Se rasucesc monstrii sacri in mormant”, „Ia uite, numai copiii de vedete pot sa prinda roluri. Pana cand mai merge nepotismul?”.

Hei, ce faceti acolo? 

Hei, uite citeam comentariile la film, la Tati part time. Lumea se bucura, e super tare. De-abia asteapta lumea sa vina la film. 

Si ce zice lumea despre mine? 

De bine, normal. Doamne! Te lauda. Romanii nu sunt frustrati. Au zis ca esti un copil minunat, Eva, si ca joci foarte bine. Cum ar vorbi urat despre un copil?

Stiam eu ca oamenii sunt buni. 

Cei mai buni. Mai ales romanii”, a fost discutia pe care Matei Dima a ales sa o distribuie in mediul online.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Critici Andra fetita Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre