Prima imagine cu chipul fetitei lor. Cum arata micuta lui Cabral si a Andreei Ibacka

/ / Modificat: 2020-05-20
Prima imagine cu chipul fetitei lor. Cum arata micuta lui Cabral si a Andreei Ibacka

Cabral si Andreea Ibacka au publicat prima imagine cu fetita lor Namiko, in varsta de 1 an si 5 luni. Pana acum, cei doi au incercat sa-si protejeze minuta si au refuzat sa ii arate chipul pe contul de socializare.

Atunci cand alegeau sa publice cate o fotografie cu Namiko, fata micutei era acoperita sau era pozata dintr-un alt unghi.

Cabral a ales acum sa publice o imagine cu fetita lui, din care reiese ca micuta are pielea ciocolatie ca a tatalui ei si parul carliontat.

De ce nu a vrut Cabral sa arate chipul fetitei sale

In urma cu aproape un an, prezentatorul de la ProTV a spus de ce nu voia sa arate fata fetitei lui si a Andreei Ibacka

"Ne intreba o tanti pe Insta daca e mutanta, ca de-aia nu-i aratam si ei copila, pentru ca ne e rusine cu ea. Alta cucoana, desteapta tare si ea, intreba cu un zambet insinuant dar tamp daca asteptam sa ne imbogateasca vreo revista care sa-si doreasca sa publice poza cu asta mica. O alta ne spunea intepata ca pana si Printul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori pana si Printului, huo!

Sigur, fiecare are dreptul sa aiba orice asteptari atunci cand da "follow" unuia dintre conturile noastre.

namiko

Se poate astepta sa vada copilul in imagine 360 de grade cu macro, carpele din sifonier, se poate astepta sa vada lista cu optionalele masinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plata de prin carciumi.

La naiba, unii mai nebuni ar putea astepta sa vada si black on blondes! Desigur, faptul ca alegem sa respectam mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care si-ar dori – nu ma intreba de ce – sa traiasca cu noi in casa.

Nu suntem si nici nu vom fi vreodata miezul saubizului. Dar sa crezi ca n-au incercat sa o puna pe coperta pe Nami e ori naivitate, ori nestiinta. Nu ne-a interesat si nici nu ne intereseaza sa luam euro, lei, marci ori leva pentru a expune copilul. Daca voiam, o faceam deja.

Daca tot ai deschis discutia asta… eu nu consider ca Printul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul ca are nus ce nume de familie. Ca s-a nascut in familia aia nu e vreun merit.

Insasi istoria coroanei este una plina de sange, crime, abuzuri si incorectitudine… asa ca daca tu ti-l vezi superior, e treaba ta. Eu il vad egal oricarui om de pe planeta asta", a punctat Cabral.

Ca sa nu ne mai lungim… nu tine nimeni copila la secret. Dar nici maimutica de la circ nu facem din ea, ca nu credem ca e bine," scria Cabral pe blogul sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Andreea ibaka Fotografie Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre