Andreea Ibacka, marturisiri cutremuratoare. A fost la un pas sa nasca prematur

/ / Modificat: 2021-11-18
Andreea Ibacka, marturisiri cutremuratoare. A fost la un pas sa nasca prematur

Andreea Ibacka a facut recent marturisiri cutremuratoare pentru orice mama. A fost la un pas sa nasca prematur la prima sarcina. Vedeta a devenit in urma cu cateva saptamani mamica pentru a doua oara. Nu a putut uita insa de problemele si emotiile mari prin care a trecut la prima sarcina, cu fetita ei, Namiko. 

Totul s-a intamplat in timp ce Andreea si sotul sau Cabral erau in vacanta in Malta. A avut numeroase contractii puternice si s-a prezentat la un spital, acolo unde medicii i-au săus că urmează să nască chiar în seara aceea.

„N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în ”vacanță” în Malta.

Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză. Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la „cel mai bun spital privat de-al lor. Am detaliat deja pe stories, însă rezumând… m-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieșire „m-au liniștit”, în schimb, spunându-mi că „sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască”, le-a dezvăluit Andreea Ibacka  fanilor.

La intoarcerea in tara, Andreea a fost nevoita sa stea sase saptamani la pat. Aceasta pauza a ajutat-o atat pe ea, cat si pe micuta Namiko sa treaca peste probleme. 

„M-am întors în România și cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiță perfect sănătoasă. Știu, sunt un caz norocos!”, a mai spus soția lui Cabral.

Taguri Nasterea prematura

Articole recomandate

Citeste si despre