Victor Cornea, tata vitreg pentru fetitele Andreei Balan. Cei doi s-au mutat impreuna

/ / Modificat: 2023-10-17
Victor Cornea, tata vitreg pentru fetitele Andreei Balan. Cei doi s-au mutat impreuna

Andreea Balan si Victor Cornea traiesc cele mai frumoase momente din viata lor. Cei doi se iubesc enorm, iar acum au trecut relatia lor la un alt nivel: tenismenul s-a mutat in casa artistei si si-a asumat rolul de tata vitreg pentru micutele cantaretei. 

„Da, va multumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele si faptele vorbesc de la sine si am incredere ca totul este si va fi foarte bine”, a marturisit tenismenul, pentru cancan.ro.

Desi intre ei exista o diferenta de varsta de 9 ani, Andreea Balan si Victor Cornea nu tin cont de acest aspect si isi traiesc viata din plin. Sunt indragostiti pana peste cap si au planuri mari pentru viitorul lor. Cei doi s-au cunoscut pe o retea de socializare. Dupa o singura intalnire cei doi au decis sa ramana impreuna, iar alegerea lor pare sa fi fost una de bun augur, caci artista este tare fericita si spune ca in sfarsit si-a intalnit iubirea vietii sale. Acum, cei doi locuiesc impreuna in vila superba a Andreei Balan. 

Cat valoreaza vila Andreei Balan

Andreea Balan locuieste, alaturi de cele doua fiice ale sale, mama sa si noul iubit, Victor Cornea, in vila de 340 de metri patrati pe care a construit-o impreuna cu Keo, cand acestia formau un cuplu.

Vila se afla in Pipera, iar artista nu s-a sfiit sa dezvaluie cat valoreaza. Andreea a facut, recent, turul casei sale, pe TikTok, si a marturisit ca spatiul acesteia este de 340 de metri patrati, iar terenul de 500 metri. Andreea spune ca vila valoareaza in jur de 850.000 de euro.

„Tinand cont ca e zona foarte buna, Pipera, casa foarte mare, cred ca ar valora in jur de 850.000 de euro. Are 340 mp pe un teren de 500 mp, multe, multe camere, doua-trei locuri de parcare. Initial a fost construita ca duplex, dar acum este doar o casa mare.

Aici este spalatoria. Spalam cu doua masini de spalat, uscator, calcator. Avem doi copii si sunt multe de spalat. Aici este living-ul cu 120 de metri patrati. Mama gateste cel mai bine si are grija de noi trei.”, a marturisit Andreea.

 Artista locuieste de multi ani in aceasta casa, construita pe vremea cand se iubea cu Keo. Cei doi au fost impreuna aproape 9 ani si s-au despartit in 2014, iar Andreea a cumparat si partea lui de casa.

„Casa in care locuiesc are 340 mp, sapte camere, intretinerea costa foarte mult, dar imi place. Keo, cand a proiectat-o, am facut-o impreuna. Si dupa dorintele mele! Dressingul e facut asa cum mi-am dorit eu, acolo e si studioul de inregistrari facut de el. E facuta cum mi-am dorit si atunci de ce s-o vand, sa plec in alta parte si sa cumpar una de-a gata, care nu e facuta dupa sufletul meu?!”, spunea Andreea, aucm cateva luni, in podcastul lui Jorge.

Victor Cornea are un fiu in varsta de 10 ani

In urma cu cateva zile s-a aflat ca Victor Cornea are si el un fiu in varsta de 10 ani. Tenismenul a devenit tata la varsta de 20 de ani si are o relatie de prietenie cu femeia care i-a daruit un baietel. De asemenea, sportivul a marturisit ca nu si-a ascuns niciodata baiatul si se implica activ in cresterea si educatia lui. 

CITESTE SI: Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, are un copil de 10 ani dintr-o alta relatie! Cum arata acesta

„Am o relatie foarte buna cu el, cu copilul meu, Luca, dar si cu mama lui, Irina, o fata pe care am cunoscut-o cu ceva vreme in urma, pe cand eram mult mai tanar. Irina este bucuresteanca si am avut o poveste frumoasa de dragoste, candva. Asa a fost situatia atunci, eu am stat mult timp in Statele Unite in acea perioada…

Am avut o relatie buna, dar am decis sa o luam fiecare pe drumul lui, cu propria lui cariera! Luca are 10 ani, este clasa a V-a si sta cu mama lui in Bucuresti si a ales sa joace fotbal, iar nu tenisul de camp, dupa modelul meu. Nu l-am constrans, ba chiar l-am ajutat sa se inscrie la Dinamo, la o grupa de copii, un club la care de altfel activez si eu. Va asigur ca ma inteleg foarte bine cu baiatul meu, nici vorba de a-mi uita de indatoririle ce-mi revin.

Luca a fost si la ziua mea de nastere si a fost prezent si la ziua Elei (n.r. Andreea Balan, actuala iubita a lui Victor Cornea). Se intelege bine si cu Ela, asa ca nu exista probleme! Nu inteleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales ca nu am ascuns niciodata copilul…”

  • Surse: viva.ro, cancan.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata vitreg Andreea balan copii

Articole recomandate

Citeste si despre