Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, are un copil de 10 ani dintr-o alta relatie! Cum arata acesta

/ / Modificat: 2023-10-11
Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, are un copil de 10 ani dintr-o alta relatie! Cum arata acesta

Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, a recunoscut ca are un baiat in varsta de 10 ani, dintr-o alta relatie! Intr-un interviu pentru cancan.ro, tenismenul a dezvaluit ce relatie are cu copilul sau, caruia i-a facut deja cunostinta cu artista, dar si cu fiicele acesteia, Ella si Clara.

„Am o relatie foarte buna cu el, cu copilul meu, Luca, dar si cu mama lui, Irina, o fata pe care am cunoscut-o cu ceva vreme in urma, pe cand eram mult mai tanar. Irina este bucuresteanca si am avut o poveste frumoasa de dragoste, candva. Asa a fost situatia atunci, eu am stat mult timp in Statele Unite in acea perioada… Am avut o relatie buna, dar am decis sa o luam fiecare pe drumul lui, cu propria lui cariera!”, a recunoscut Victor Cornea.

Baiatul lui Victor Cornea este elev in clasa a V-a si locuieste cu mama lui, in Bucuresti. Sportivul sustine ca fiul sau nu ii va calca pe urme, caci este pasionat de fotbal, nu de tenis.

„Luca are 10 ani, este clasa a V-a si sta cu mama lui in Bucuresti si ales sa joace fotbal, iar nu tenisul de camp, dupa modelul meu. Nu l-am constrans, ba chiar l-am ajutat sa se inscrie la Dinamo, la o grupa de copii, un club la care de altfel activez si eu. Va asigur ca ma inteleg foarte bine cu baiatul meu, nici vorba de a-mi uita de indatoririle ce-mi revin”, a explicat Victor Cornea, pentru sursa citata.

iubitul andreei balan are un baiat de 10 ani dintr-o alta relatie

Tenismenul mai spune ca baiatul lui a cunoscut-o deja pe Andreea Balan, dar si pe fiicele sale. S-a intamplat chiar in casa artistei, cand aceasta a dat o petrecere in cinstea lui Victor, dar la petrecerea de ziua Ellei, fiica cea mare a Andreei.

„Luca a fost si la ziua mea de nastere si a fost prezent si la ziua Ellei. Se intelege bine si cu Ella, asa ca nu exista probleme! Nu inteleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales ca nu am ascuns niciodata copilul…”, a mai declarat Victor Cornea.

  • Surse: cancan.ro
  • Surse foto: Instagram Andreea Balan

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Copil Relatie

Articole recomandate

Citeste si despre