Andreea Balan si George Burcea, un nou scandal in lupta pentru custodia fetitelor

/ / Modificat: 2022-09-22
Andreea Balan si George Burcea, un nou scandal in lupta pentru custodia fetitelor

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea s-a finalizat, insa cei doi fosti soti inca isi disputa custodia celor doua fetite. In prezent, micutele se afla in grija mamei lor, iar actorul are program de vizita stabilit de instanta, insa Andreea Balan isi doreste sa obtina custodia exclusiva si ii aduce acuzatii grave fostului sot. Razboiul dintre ei este departe de a ajunge la final si nici George Burcea nu se lasa mai prejos. De ce o acuza pe mama fetitelor lui si cum se apara de acuzatiile ei.

In urma cu cateva zile, Andreea Balan a lansat acuzatii grave la adresa fostului ei sot, iar de aici pana la un nou scandal nu a fost decat un pas. Actorul are dreptul sa isi vada fetitele doua weekend-uri pe luna, iar zilele trecute, fiind randul lui sa aiba grija de cele mici, a venit la domiciliul artistei sa le ia. Andreea Balan sustine ca actorul ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice in momentul in care a venit sa le ia pe fete, iar zvonurile nu au ramas fara raspuns din partea barbatului.

George Burcea a simtit nevoia sa se apere si a scris un mesaj amplu pe Facebook, in care a sustinut ca fosta sotie duce o campanie de denigrare impotriva lui, pentru a obtine custodia exclusiva a copiilor. Actorul ii cere cantaretei sa faca publice dovezi video cum ca el ar fi fost sub influenta alcoolului cand s-a dus sa le ia pe fetite, dat fiind ca Andreea Balan are camere de supraveghere peste tot in curte si acasa si nu i-ar fi greu sa puna la dispozitie astfel de probe video, daca ele exista.

„Nu voi raspunde atacurilor cu aceeasi moneda pentru ca nu asta este solutia cand singurul meu scop este bunastarea copiilor. Cu toate acestea, ma voi apara de fiecare data cand mama copiilor va incerca sa ma denigreze public si sa creeze o imagine falsa despre mine doar pentru a obtine custodie exclusiva. Copiii au nevoie de ambii parinti pentru o dezvoltare armonioasa. Imi iubesc cele doua fetite pana la cer si inapoi si sunt sigur ca si mama lor simte acelasi lucru. Tocmai de aceea ma intristeaza enorm cand vad cum incearca sa ma indeparteze de ele”, a scris Burcea pe pagina sa de Facebook.

Actorul o acuza, la randul sau, pe Andreea Balan, ca nu tine cont de faptul ca demersurile sale si lupta ei le ranesc pe fetite, care se vad in situatia de a fi „armele” mamei lor in goana sa pentru a-si hrani orgoliul.

„Ma tot intreb de cateva zile cum ar putea o mama sa isi lase copiii pe mana unui om care vine “beat” la usa ei si face scandal? Oare o mama care simte ca puii ei sunt in pericol nu ar face orice ii sta in putinta pentru a nu lasa copiii in prezenta unui om “beat” nici macar o secunda? Dar, cand stii perfect ca acest lucru este doar o minciuna, faci o postare pe internet (pentru a crea putina valva), apoi iesi linistita la restaurant, nu suni nici macar o data sa vezi ce fac copiii in prezenta mea si apoi te arati nemultumita (tot pe internet) de faptul ca fetitele nu au stat mai mult in vizita la tatal “beat”.

Am trimis notificare impreuna cu avocatii si am cerut sa fie facute publice “dovezile video”, avand in vedere ca toata casa dumneaei este impanzita de camere de luat vederi. Dar poate vazand si ea filmarile, a realizat ca minciuna are picioare scurte (avand in vedere ca ea nu era prezenta cand am luat fetitele si nu a fost niciodata, fsingura interactiune fiind de fiecare data cu bunica fetelor)”, a transmis George Burcea.

  FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scandal Custodie fetite

Articole recomandate

Citeste si despre