Andreea Balan a renuntat la procesul impotriva lui George Burcea: "Cred ca este mai bine pentru fetite ca parintii lor sa fie ok"

/ / Modificat: 2023-11-07
Andreea Balan a renuntat la procesul impotriva lui George Burcea:

Dupa ce au fost in razboi mult timp dupa divort, Andreea Balan si George Burcea par sa fi ajuns la un acord. Cei doi au decis sa ingroape securea razboiului pentru binele fiicelor lor. Mai mult, cantareata a renuntat la procesul pe care il intentase fostului sau sot pentru calomnie. 

De cand traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Victor Cornea, Andreea Balan radiaza de fericire si si-a gasit in sfarsit linistea si echilibrul. Isi doreste sa aiba o relatie normal cu George Burcea de aceea a decis ca este mai bine ca ei sa se inteleaga pentru ca fetitele lor sa nu sufere. 

„Eu am decis sa nu mai continui si nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericita din lume si nu mai am timp si energie negativa sa aloc proceselor. Totodata cred ca este mai bine si pentru fetite ca parintii lor sa fie OK unul cu celalalt”, a declarat pentru spynews.ro, Andreea Balan. 

Artista ii deschisese un proces de calomnie fostului sau sot in urma cu un an. 

„Anuleaza cererea de chemare in judecata formulata de catre formulata de reclamanta BALAN GEORGIANA – ANDREEA, in contradictoriu cu paratul BURCEA GEORGE – VALENTIN. Cu drept de cerere de reexaminare, in termen de 15 zile de la comunicarea prezentei incheieri, ce se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a III–a Civila”, a decis instanta.

George Burcea a plecat din Romania 

George Burcea a decis sa plece din Romania dupa despartirea de Viviana Sposub. Actorul a plecat in Los Angeles, unde, cel mai probabil, urmeaza sa inceapa filmarile pentru sezonul 2 al serialului Wednesday. Filmarile erau programate sa inceapa in aceasta toamna. 

Inainte de a lua decizia de a se muta peste Ocean, George Burcea a avut cateva secvente de filmat in comedia „Bravo, tata!”, de la Antena 1, ce este difuzata in fiecare duminica, de la ora 20.00.

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca in , pentru ca este un serial care expune realitatea taticilor si, automat, a familiilor din Romania. Cu siguranta, multi tatici se vor regasi in personajele noastre. Copiii leaga prietenii intre parinti, de indata ce fac primul pas catre gradinita sau scoala.

Automat, iti faci si tu, ca parinte, noi amici sau prieteni. Imi plac proiectele in care joc alaturi de colegi actori pe care ii stiu, iar din distributie ii stiam pe toti, jucasem alaturi de ei si mi-a fost usor sa ma alatur povestii si atmosferei de pe set. Intr-o zi, am mers la filmare cu fetitele mele, iar Fodor, Varciu, Pavel si Natanticu erau imbracati in super eroi.  Fetitele au inceput sa tipe de bucurie, crezand ca au venit animatorii si ca este o petrecere acolo. A fost o experienta superba, pentru ca eram taticul care trebuia sa aiba grija de copii si, in acelasi timp, trebuia sa-mi fac si meseria de actor’’, a declarat George Burcea.

  • Surse: libertatea.ro, elle.ro, viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan divort George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre