Andreea Balan, prima vacanta cu fetitele si iubitul. "Sunt cea mai fericita"

/ / Modificat: 2023-12-05
Andreea Balan, prima vacanta cu fetitele si iubitul.

Andreea Balan si Victor Cornea au plecat intr-o vacanta chiar inainte de sarbatori. Daca pana acum cei doi au avut escapade romantice in cuplu, de data aceasta este vorba despre o vacanta de familie. Cuplul, impreuna cu fetitele Andreei Balan, se afla in Laponia, in vizita la Mos Craciun. Vedeta nu si-a uitat nici fanii de pe Instagram si le-a aratat primele imagini din vacanta ei.

CITESTE SI: Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, are un copil de 10 ani dintr-o alta relatie! Cum arata acesta

Artista Andreea Balan se numara printre vedetele care au ales sa intre in spiritul sarbatorilor mai devreme. Vedeta, impreuna cu iubitul ei si cele doua fetite ale au plecat in Laponia, iar dupa un zbor de cateva ore au aterizat chiar acasa la Mos Craciun. Cantareata a surprins cateva imagini din vila in care s-au cazat, iar intr-una dintre filmari se vede cum Victor Cornea se joaca cu fetitele iubitei lui.

„Am plecat in Laponia la Mos Craciun. E prima vacanta in 5. Sunt tare fericita si recunoscatoare pentru tot”, a scris Andreea Balan in mediul online.

Ella si Clara au intrat imediat in atmosfera de vacanta si s-au bucurat la maximum de zapada, de plimbarea cu sania si mai ales de intalnirea cu Mos Craciun. Micutele i-au marturisit mosului ce isi doresc sa primeasca sub brad anul acesta. Si mama lor s-a bucurat si s-a emotionat ca un copil la intalnirea cu Mos Craciun.

„Un spiridus ne-a condus la cazare. In 10 minute am ajuns la o vila cocheta si dragalasa, in mijlocul unei paduri superbe”, a mai spus pe Instagram, potrivit unica.ro.

Cantareata a luat-o alaturi de ea in vacanta si pe mama sa, pentru a avea grija de fetite, astfel incat sa se poata bucura si ea de momente in doi cu partenerul ei. De cand a divortat de tatal micutelor, Andreea Balan se bazeaza pe mama ei, care locuieste impreuna cu ea si cu fetitele. Mama artistei le insoteste peste tot pe aceasta si pe nepoatele ei, iar vedeta a vorbit in repetate randuri despre cat de important este pentru ea sprijinul mamei sale.

CITESTE SI: Victor Cornea, tata vitreg pentru fetitele Andreei Balan. Cei doi s-au mutat impreuna

  • FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan copii Andreea balan Andreea balan fetite

Articole recomandate

Citeste si despre