Andreea Antonescu se pregateste de botezul fetitei sale. Locatia superba pe care a ales-o artista

/ / Modificat: 2023-06-06
Andreea Antonescu se pregateste de botezul fetitei sale. Locatia superba pe care a ales-o artista

Andreea Antonescu a devenit mamica pentru a doua oara in urma cu 6 luni. Artista a adus pe lume o fetita superba, Venice Victoria, iar acum se pregateste pentru botezul micutei.  

Proaspat intoarsa din America, artista a intrat deja in febra pregatirilor pentru fericitul eveniment. Isi doreste o petrecere fastuoasa, iar la botezul surioarei sale va fi prezenta si Sienna, fetita vedetei din prima casnicie. 

Locatia aleasa de Andreea Antonescu este una cu un peisaj superb, desprins parca din povesti. 

jubile forest

„Sunt proaspat intoarsa din America si in perioada asta ma focusez 100% pe tot ceea ce inseamna organizarea botezului celei de-a doua fetite. Am stabilit data, am stabilit locatia. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna sa fie prezenta, pentru ca asa este normal, si si-a si dorit extrem de tare sa fie prezenta la botezul surioarei ei, abia asteapta, este foarte incantata!

Botezul am ales sa il facem pe data de 24 iunie, iar ca locatie am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste in mijlocul naturii, o locatie aflata in Padurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment asa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani, am facut si petrecerea pentru botezul Siennei. In plus, acelasi preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza si pe Venice Victoria”, a marturisit Andreea Antonescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita andreea antonescu

Articole recomandate

Citeste si despre