Andreea Antonecu, despre divort. Cum a primit fetita vestea ca parintii ei s-au separat

/ / Modificat: 2019-09-03
Andreea Antonecu, despre divort. Cum a primit fetita vestea ca parintii ei s-au separat

Dupa cativa ani in care s-a tot zvonit ca Andreea Antonescu a divortat, cantareata a recunoscut ca ea si sotul sau, Traian Spak, au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au hotarat sa divorteze in urma cu cateva luni, pentru ca "nu mai aveam planuri comune," ei fiind despartiti de 10.000 de kilometri. Traian traieste de mai multi ani in Statele Unite, unde are o afacere, in timp ce cantareata petrece mai mult timp in Romania. 

Cuplul are o fetita, Sienna, care traieste si invata in Romania si a aflat ca parintii ei nu vor mai fi impreuna.

"Sienna este deja obisnuita cu faptul ca eu si tatal ei am trait si separat in ultimii ani, din motive profesionale. Ea este la scoala in Romania, iar eu îmi petrec mai tot timpul cu ea! Stie ca vacantele se petrec intotdeauna in America si cu tati si consider ca e un copil fericit. Eu si Traian vom face tot posibilul ca acest lucru sa ramana neschimbat," a marturisit Andreea Antonescu pentru VIVA!.

"Va avea un rol activ in cresterea ei"

Intre cei doi nu s-a pus problema vreunui partaj prin care sa-si imparta bunurile si nici de vreun program de vizitare pentru fetita.

"Fiecare dintre noi doi a intrat in aceasta relație cu anumite bunuri cu care va si ramane, in urma separării! Cat despre Sienna, am decis impreuna ca, spre binele ei, e important sa ramana langa mine, insa Traian va avea un rol activ in cresterea ei, drept care vor petrece timp impreuna ca si pana acum," a mai spus Andreea.

Andreea Antonescu si Traian Spak s-au casatorit in anul 2011.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Andreea antonescu divort Fetita andreea antonescu

Articole recomandate

Citeste si despre