Cum a reusit Andreea Antonescu sa slabeasca dupa nastere. Artista are 44 de kilograme

/ / Modificat: 2023-08-10
Cum a reusit Andreea Antonescu sa slabeasca dupa nastere. Artista are 44 de kilograme

Andreea Antonescu a devenit mamica pentru a doua ora in urma cu 7 luni. Ea a adus pe lume o fetita superba, pe nume Venice Victoria. 

Desi are 40 de ani, Andreea Antonescu se poate lauda cu o silueta de vis, dupa nastere. La doar doua saptamani dupa ce a nascut a scapat de burtica, iar acum are 44 de kilograme. Intr-un interviu pentru VIVA!, artista a dezvaluit care a fost secretul ei. 

„Eu sunt o persoana sincera! De data aceasta, chiar am avut noroc, ma asteptam sa iau mult in greutate, dar, stiindu-ma foarte ambitioasa, am fost convinsa ca voi reusi sa scap de ele relativ repede, cu un stil de viata sanatos plus sala. N-am avut emotii ca ma va prinde vara cu kilograme in plus. Exact cum spuneam, viata e plina de surprize, iar acum chiar nu a trebuit sa ma straduiesc deloc. La maximum doua saptamani de la nastere, am scapat si de burtica, poate si datorita faptului ca, inainte sa raman insarcinata, am mers la sala non-stop un an si jumatate. In prezent, am 44 de kilograme.

Incerc sa mananc pe cat posibil produse sanatoase, am deja cativa ani de cand am renuntat la zaharul din cafea si am combinat acest stil de alimentatie cu multa sala”, a spus Andreea pentru sursa citata.

Andreea Antonescu a marturisit ca a ajutat-o foarte mult si faptul ca a facut mult sport inainte de a ramane insarcinata. 

”Ultimele luni de sarcina am stat cuminte, era si cazul dupa toata nebunia din „America Express, dar abia astept sa merg din nou la sala! Inainte de a ramane gravida, sportul facea parte din viata mea. Mergeam aproape in fiecare zi la clase de body pump, pilates, glutes si ma simteam foarte bine. Abia astept sa reintru in sala”, a mai spus aceasta.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita andreea antonescu Andreea antonescu

Articole recomandate

Citeste si despre