Andreea Antonescu dezvaluie de ce a aflat tarziu ca era insarcinata, dupa America Express

/ / Modificat: 2023-02-16
Andreea Antonescu dezvaluie de ce a aflat tarziu ca era insarcinata, dupa America Express

In varsta de 40 de ani, Andreea Antonescu a nascut al doilea copil in luna decembrie a anului trecut. Cu cateva luni inainte, ea a participat la unul dintre cele mai dure reality-show-uri, alaturi de colega ei de trupa, Andreea Balan, fara a sti, la momentul respectiv, ca urma sa aiba devina mama. Ea nu s-a menajat deloc in timpul probelor, dar a avut noroc si a nascut un bebelus perfect sanatos.

Andreea Antonescu a participat la America Express, emisiune care se difuzeaza in prezent la televizor. Filmarile au avut loc anul trecut, pe parcursul a doua luni. Din mai pana in iulie, echipele de concurenti au parcurs mii de kilometri prin America de Sud, pe Drumul Aurului. Calculele arata ca, la vremea respectiva Andreea Antonescu era insarcinata in cateva saptamani, insa nu stia si nici nu a avut vreun indiciu ca purta in pantece un copil. De altfel, ea nu s-a menajat deloc. A mers mult pe jos, a urcat multe trepte, a facut autostopul, a carat rucsacul greu si a stat ore in sir sub soarele dogoritor din Mexic, Guatemala si Columbia.

A fost ferm convinsa ca nu putea fi insarcinata

Multi dintre cei care o urmaresc au intrebat-o cum de a acceptat o provocare atat de dura, desi era insarcinata. Recent, vedeta a lamurit misterul, intr-ul filmulet publicat pe TikTok.

„Intrebarea pe care am primit-o de un milion de ori si la care am raspuns de multe ori si la care o sa mai raspund de multe ori: erai insarcinata in America Express? Eram insarcinata in America Express. Nu stiam, ba din contra, am avut momente in care eram ferm convinsa ca nu am cum sa fiu insarcinata, voi, fetele stiti la ce ma refer, dar da, am fost insarcinata si am trecut prin toata aceasta experienta si toata aceasta nebunie cu bebelina in burta. Ii multumesc lui Dumnezeu si astazi ca am un copil perfect sanatos si o fetita mai mult ca perfecta, asa ca am reusit”, a povestit Andreea Antonescu.

Singurul indiciu pe care l-a avut Andreea Antonescu si care ar fi putut s-o duca cu gandul la o eventuala sarcina a fost oboseala. A pus-o, insa, pe seama ritmului alert in care se desfasura concursul si a faptului ca dormea doar 4-5 ore pe noapte.

„Nu vreti sa stiti ce am mancat acolo! Fetita este o minune de la Dumnezeu (…) Fetita este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multa oboseala, rucsacii pe care ii aveam cantareau 12 kilograme… Dormeam maximum 4-5 ore noapte. Si eu, si Andreea, suntem firi ambitioase si determinate. Nu ne lasam indiferent de greutatea situatiei”, a mai povestit vedeta, la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Fetita andreea antonescu Vedete Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre