Cand isi va boteza Andreea Antonescu fetita cea mica. Artista a ales deja nasii

/ / Modificat: 2023-03-08
Cand isi va boteza Andreea Antonescu fetita cea mica. Artista a ales deja nasii

Andreea Antonescu traieste, de cateva luni, magia de a fi mamica pentru a doua oara. La finalul anului trecut, artista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, care le face viata mai frumoasa parintilor ei. Andreea Antonescu si iubitul ei, Victor Vranceanu, se bucura din plin de aceasta etapa si, in acelasi timp, pun la punct detaliile pentru botezul micutei.

Proaspata mamica a ales sa mai astepte cateva luni pana cand isi va crestina fetita, pentru ca micuta sa mai creasca si pentru a putea participa si sora ei la petrecere. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, locuieste in SUA cu tatal ei si urmeaza sa vina in tara in vacanta de vara, pentru a participa la botezul surorii mai mici. Bebelusa va fi botezata undeva la inceputul verii, dupa cum a declarat chiar mama ei, iar nasii de botez au fost alesi inainte ca micuta sa se nasca.

„Botezul va avea loc la începutul verii, pentru că atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!”, a spus Andreea Antonescu, intr-un interviu pentru revista Unica.

Andreea Antonescu era insarcinata la America Express

Andreea Antonescu a devenit mama pentru a doua oara la varsta de 40 de ani. Cantareata a fost plecata, la mijlocul anului trecut, in America, unde a filmat pentru reality-show-ul America Express. Ea a petrecut doua luni acolo, intr-o cursa cu probe care i-au testat limitele fizice si psihice, fara sa stie ca este insarcinata.

Sarcina era chiar la inceput, iar Andreea Antonescu a povestit recent pe retelele sociale ca daca ar fi stiut ca asteapta un copil, nu ar mai fi plecat la filmari. Nu a avut insa niciun indiciu, in afara de oboseala, pe care a pus-o pe seama ritmului nebun al emisiunii. Vedeta a spus ca este recunoscatoare ca a nascut un copil perfect sanatos, avand in vedere prin cate peripetii a trecut pe parcursul show-ului.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita andreea antonescu Mamici celebre Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre