Alex Velea, despre relatia pe care o are cu Maya, fiica Antoniei: “ E prea putin...”

/ / Modificat: 2022-05-26
Alex Velea, despre relatia pe care o are cu Maya, fiica Antoniei: “ E prea putin...”

Alex Velea si Antonia au impreuna doi baieti. Antonia mai are insa o fiica, pe Maya, dintr-o relatie anterioara. Alex Velea iubeste enorm copiii si cedeaza mereu cand baietii sai ii cer ceva, dupa cum declara chiar el.

Desi dragostea lui pentru cei doi baieti Dominic si Akim este uriasa, artistul poate spune acelasi lucru si despre ceea ce simte pentru Maya. Velea a declarat intr-un interviu acordat pentru Viva ca exista o relatie speciala intre el si Maya.

“E o dragoste reciproca. O iubesc din toata inima mea, chiar daca nu sunt tatal natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea putin pentru ce simt pentru Maya.”, a declarat Velea.

Cum se inteleg Akim, Dominic si Maya

Despre Dominic si Akim, Velea a declarat ca “Fiecare are personalitatea lui. Au un suflet bun. Empatizeaza cu cei din jur, i-ar ajuta oricand cu cat pot ei la varsta asta si iubesc animalele.”

Se pare insa ca micutii au o relatie speciala si cu Maya, sora lor care locuieste in Italia, impreuna cu fostul partener al Antoniei.

“Dominic isi iubeste si fratele si sora la infinit. Pe Maya o divinizeaza si pe Akim il protejeaza, pentru ca e mezinul familiei. Desi se „bat (ca toti fratii), sunt foarte uniti. Cei trei copii sunt marea noastra bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastra si darul de la Dumnezeu.”, a mai declarat Alex Velea pentru Viva.  

FOTO: elle.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alex Velea

Articole recomandate

Citeste si despre