Cum inteleg copiii lui Alex Velea si ai Antoniei faima parintilor lor: "Incercam sa ii educam cat de bine se poate"

/ / Modificat: 2023-07-29
Cum inteleg copiii lui Alex Velea si ai Antoniei faima parintilor lor:

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de aproximativ un deceniu si au impreuna doi copii. Dominic si Akim, cei doi baieti ai lor, si Maya, fiica Antoniei dintr-o relatie anterioara sunt deja suficient de mari incat sa inteleaga ca parintii lor sunt celebri. Copiii sunt obisnuiti ca mama si tatal lor sa fie frecvent in lumina reflectoarelor si se bucura din plin de acest privilegiu.

Daca pentru multi copii, a avea parinti celebri reprezinta motiv de rasfat excesiv, pentru baietii Antoniei si ai lui Alex Velea nu este cazul. Cantaretul a marturisit, intr-un interviu pentru EGO.ro, ca el si Antonnia au incercat sa isi educe copiii asa incat sa fie modesti si ca in fiecare zi le dau exemplul propriu.

„Se bucura foarte mult, dar incercam sa ii educam cat de bine se poate. Sunt niste copii modesti, nu au interpretat gresit faima noastra, se bucura. Vin cu noi la concerte, danseaza. Baietii mei apar cu mine pe scena de multe ori”, a spus Alex Velea, pentru sursa mentionata.

Desi petrece mult timp cu ei, Alex Velea refuza sa faca un anumit lucru pe care il fac baietii lui: sa se joace cu ei pe consola sau pe computer. Artistul spune ca acest gen de jocuri l-ar acapara si l-ar face sa se joace prea mult, motiv pentru care prefera sa evite acest gen de activitate. Artistul a spus, mai in gluma, mai in serios, ca se joaca destul de mult la studio, atunci cand compune muzica.

Faptul ca sunt mereu inconjurati de muzica i-a facut si pe cei doi baieti ai cuplului sa se apropie foarte mult de acest domeniu. Din cand in cand, Velea sau Antonia ii filmeaza in timp ce danseaza si posteaza imaginile cu ei pe internet. Dominic si Akim sunt copiile fidele ale parintilor lor si nu ar fi exclus sa le calce pe urme.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia copii Alex Velea Antonia

Articole recomandate

Citeste si despre