Operatia estetica la care a apelat Antonia dupa cele 3 nasteri: "Obsedata si perfectionista"

/ / Modificat: 2023-05-12
Operatia estetica la care a apelat Antonia dupa cele 3 nasteri:

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Are un corp de invidiat, chiar daca a trecut prin trei nasteri. Cu toate acestea, artista a marturisit ca nu tine totul de genetica, ci face eforturi uriase pentru a se mentine in forma. 

Mai mult, iubita lui Alex Velea a marturisit ca a trecut si pragul medicului estetician dupa cele trei nasteri. Mai exact, ea si-a facut o operatie de liposuctie, insa spune ca interventia a fost una dureroasa. 

„Nici nu-mi pot aminti cum imi arata abdomenul inainte sa am copii. Trebuie sa fie dragut sa ai o talie subtire, naturala, fara vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos sa ai si copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.”, a spus vedeta, pe Instagram.

"Obsedata de detalii" 

„Si doar ca sa va dau o idee de cat de obsedata si perfectionista sunt cand vine vorba despre antrenamente si mancat sanatos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers si am facut liposuctie si sunt multumita acum. Sunt bine, dar sunt obsedata de detalii. Asta e problema mea. Cred ca odata ce corpul tau trece prin schimbari dupa ce nasti, incepi sa te simti nesigura pe tine. Cred ca este natural.

Acum stiu ca unii ati spune: ‘Despre ce vorbesti? Arati bine!’ Nu spun ca nu arat bine, dar a fost chinuitor. Incerc sa imi amintesc acele zile in care nu ma chinuiam atat. Dar sunt bine. Acum stiu cum sa ascund aceste imperfectiuni. Uneori ma enerveaza aceste vergeturi pe piele pe care le am in jurul abdomenului, dar sunt in viata si multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar atat.”, le-a mai marturisit cantareata celor care o urmaresc pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia Antonia copii Alex Velea

Articole recomandate

Citeste si despre