Alex Velea, dezvaluiri despre viata de tatic. Cum se descurca singur cu trei copii

/ / Modificat: 2023-05-11
Alex Velea, dezvaluiri despre viata de tatic. Cum se descurca singur cu trei copii

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de un deceniu, timp in care au devenit parinti de doua ori. Cei doi au impreuna doi baieti, pe Dominic si Akim. Artista mai are o fetita din prima sa casnicie, cu Vincenzo Castellano. Recent, Alex Velea a vorbit despre viata de tatic si despre cum se descurca el in aceasta postura.

Alex Velea marturiseste ca uneori pierde controlul atunci cand ramane singur cu copiii, pentru ca cei mici sunt agitati si uneori apar si conflicte intre ei. Atat artistul, cat si partenera sa, Antonia, se descriu ca fiind parinti protectivi si nu se pot relaxa prea mult atunci cand sunt insotiti de cei mici deoarece se tem sa nu se loveasca.

"Cand mergem cu copiii, suntem paznici, trebuie sa avem grija de ei. Cand suntem un cuplu, e altceva. Ne e teama sa se loveasca in diverse parti ale corpului. Sunt nazdravani, iar in formula asta, cand sunt toti trei, sunt periculosi. Baietii cresc, sunt zvapaiati. Le place sa alerge, se bat intre ei, nu stiu ce sa zic. Se si iubesc intre ei, sa nu creada lumea ca se bat incontinuu", a marturisit Alex Velea intr-o emisiune TV.

Alex Velea marturiseste ca si-ar mai dori copii, insa Antonia nu mai poate face. Artista are deja trei operatii de cezariana si, mai mult decat de atat, RH-ul sau este negativ, ceea ce inseamna ca o a patra sarcina ar putea fi cu probleme.

FOTO: libertatea.ro, profm.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatici celebri Actrite, actori, cantareti Alex Velea

Articole recomandate

Citeste si despre