Adriana Bahmuteanu, victorie in instanta. A castigat procesul de schimbare a regimului de custodie

/ / Modificat: 2023-10-18
Adriana Bahmuteanu, victorie in instanta. A castigat procesul de schimbare a regimului de custodie

Adriana Bahmuteanu a fost mereu deschisa in ceea ce priveste viata sa personala. Vedeta a vorbit intotdeauna despre problemele pe care le-a avut in casnicia cu Silviu Prigoana, de care a divortat de 5 ori. 

Cei doi au impreuna doi baieti, care au ramas in grija tatalui. Acum insa Adriana Bahmuteanu a castigat procesul de schimbare a regimului de custodie dupa ce l-a acuzat pe Silviu Prigoana ca se comporta agresiv cu copiii. 

"Are un stil de parenting autoritar, si asta e unul dintre motivele pentru care ne-am despartit, fiindca eu nu eram de acord cu metodele lui de educatie. Iar acum, fiul meu cel mic a prins curaj si a refuzat sa se mai intorca la el, tocmai din acest motiv: ca este autoritar, agresiv, ca nu se simte bine in prezenta lui.

Ma bucur ca s-a facut dreptate si ca pot sa imi cresc copilul linistita, desi am mult de muncit sa ii vindec traumele. Cat il priveste pe cel mare, v-am mai spus, el doreste sa plece in SUA si o sa vedem cum facem, deocamdata incercam sa petrecem cat mai mult timp impreuna, fiindca si el simte o nevoie acuta de afectiune", a dezvaluit vedeta pentru viva.ro. 

Adriana spune ca este in sfarsit fericita ca a reusit sa demonstreze adevarul in fata instantei, iar copiii sai cresc acum intr-un mediu sanatos. 

"In ciuda tuturor problemelor, sunt fericita ca adevarul a iesit la iveala si ca pot sa imi cresc baietii in liniste si sa le arat un model frumos de familie. Ma bucur ca am castigat procesul, de fapt mi­-am castigat copilul inapoi si ma bucur ca s­a facut dreptate si ca baiatul meu poate avea o viata mai buna de aici incolo.”, a marturisit Adriana Bahmuteanu.

De ce a divortat de 5 ori de Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit si de ce s-a impacat si separat de atatea ori de Silviu Prigoana. Ea a marturisit ca acesta avea o putere foarte mare de convingere si de fiecare reusea sa o intoarca inapoi. 

"De Prigoana pot spune sincer ca m-am rupt foarte greu, avea o putere de convingere si un magnetism extrem de mare si mi-a fost foarte greu sa pun punct, dar si cand am pus, nu m-am mai intors. Mi-as fi dorit sa ne intelegem civilizat dupa ce ne-am separat, dar nu a fost posibil, el nici acum nu cred ca a trecut peste si din motivul asta refuza si sa vorbeasca cu mine, si sa comunicam", a marturisit Adriana Bahmuteanu, pentru sursa citata. 

Adriana si-a recunoscut si ea vina ca mama

Fosta sotie a lui Silviu Prigoana a recunoscut ca si ea a gresit ca mama, iar in primii ani de viata ai copiilor sai a state departe de ei pentru ca muncea foarte mult. 

"Ca mama, imi pare rau ca nu am stat mai mult cu copiii mei in primii ani de viata, dar in vremea aia munceam foarte mult si o aveam pe mama ca ajutor. Ea i-a ingrijit, le-a dat acea baza de siguranta care acum le foloseste.

Mi-as fi dorit sa ii inteleg mai bine, sa nu ii expun unui divort dureros, sa nu treaca prin toate astea, dar asa a fost sa fie. Si mi-as fi dorit sa am mintea de acum si sa fie ei mici, ca sa ii cresc mai frumos decat i-am crescut. Cred ca pe lumea asta a trebuit sa invat ce inseamna rabdarea, fiindca la inceput nu am avut rabdare cu ei, dar in timp am invatat ca rabdarea este importanta", a dezvaluit vedeta. 

  • Foto: Facebook
  • Sursa: viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Custodie copil

Articole recomandate

Citeste si despre