Oana Ionita si fostul sot au stabilit cu cine vor sta copiii. Ce se intampla cu Isabel si Maxim

/ / Modificat: 2023-07-01
Oana Ionita si fostul sot au stabilit cu cine vor sta copiii. Ce se intampla cu Isabel si Maxim

Divortul dintre Oana Ionita si sotul ei s-a finalizat, iar cei doi au stabilit impreuna custodia si domiciliul celor doi copii pe care ii au impreuna. Fiica dansatoarei va locui cu ea, iar baiatul, Maxim, va sta la tatal sau.

Oana Ionita si sotul ei au anuntat recent ca pun capat casniciei pe care o au. Cei doi s-au adresat instantei pentru oficializarea procesului de divort, dar si pentru partaj si custodia copiilor. Acum, ca totul s-a incheiat, Oana Ionita a vorbit despre schimbarile recente din viata ei.

„Custodia este comuna. Isabel va locui la mine si Maxim, la Florin. El o sa se mute. Vacantele o sa le petrecem impreuna. Eu o sa merg sa il iau de la scoala, sa il ajut cu temele. El vine si il duce la teatru, astfel incat sa aiba un program ca si pana acum, sa nu simta ei vreo diferenta, de perceptie, de iubire, de atasament”, a declarat Oana Ionita pentru unica.ro.

De asemenea, a mentionat ca atat ea, cat si tatal copiilor, se straduiesc sa fie parinti cat mai buni pentru Isabel si Maxim, desi nu mai formeaza un cuplu.

„Trebuie sa se pronunte. Pana la urma am stabilit sa facem la notar, dar s-a continuat si in tribunal. Ultima data cand ne-am intalnit, la tribunal, a durat cinci minute. Ne-am vazut, am spus amandoi ca suntem de acord, am semnat. Incercam sa fim niste parinti cat mai buni pentru copii, astfel incat sa nu simta povara despartirii noastre”. a mai specificat ea.

Motivul divortului? Oana marturiseste ca si-a dat seama treptat de faptul ca mariajul sau nu mai functioneaza. Chiar daca a incercat sa repare lucrurile, separarea a fost inevitabila. Vedeta considera ca ruptura dintre ea si sotul ei s-a produs in etape, nu brusc. 

FOTO: bzi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort parinti Divort parinti copii Custodie copil

Articole recomandate

Citeste si despre