Alina Sorescu, o noua victorie in fata lui Alexandru Ciucu. Anuntul facut de artista

/ / Modificat: 2022-06-21
Alina Sorescu, o noua victorie in fata lui Alexandru Ciucu. Anuntul facut de artista

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au decis sa puna punct casniciei lor, iar acum se lupta pentru custodia fetitelor pe care le au impreuna. Dupa ce initial, instanta a decis ca micutele vor ramane in grija mamei, Alexandru Ciucu a introdus o cale de atac, insa, se pare, ca nici de aceasta data nu a castigat. 

Alina Sorescu a anuntat pe pagina sa de socializare noua sa victorie. Ea a ținut să mărturisească că a ieșit din nou învingătoare, iar fetele ei nu vor merge la tată pe perioada procesului de custodie.

”Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra.Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea.

Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el. Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac.

Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Custodie copil Custodie fetite Alina Sorescu

Articole recomandate

Citeste si despre