Cum a trecut Alina Sorescu peste despartirea de Alex Ciucu: „Le am pe fetite ca motor. Ele ma mana sa fiu puternica!”

/ / Modificat: 2023-12-07
Cum a trecut Alina Sorescu peste despartirea de Alex Ciucu: „Le am pe fetite ca motor. Ele ma mana sa fiu puternica!”

In urma cu un an, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu hotarau sa puna punct casniciei lor. Cei doi au fost casatoriti timp de 12 ani si au impreuna doua fetite, Raisa si Carolina.

Procesul de divort este inca in plina desfasurare, iar Alina nu si-a ascuns nici clipa suferinta. Artista a suferit enorm dupa despartirea de tatal copiilor ei si spune ca fiicele ei au avut un mare aport in procesul de vindecare.

„Nu sunt indreptatita sa dau un sfat, dar ceea ce stiu este ca le am pe fetite ca motor. Ele sunt cele care ma mana sa fiu puternica si sa muncesc, ca sa le pot oferi un trai minunat. Muzica este iarasi un lucru important pentru mine. Profesia mea ma implineste foarte mult. Prioritatile mele sunt fetele si profesia mea: ceea ce fac eu cu picii si muzica pe care am redescoperit-o cumva, fiindca au fost cativa ani in care nu i-am mai dat atata timp.

Multi oameni au rezonat cu situatia mea, poate multe femei trec prin ceea ce am trecut eu. Am simtit foarte multa sustinere din partea oamenilor care ma urmaresc de cand eram copil si care acum mi-au aratat sustinerea prin mesajele pe care le-am primit. Au fost enorm de multe. Nu-ti exagerez, dar cred ca am primit zeci de mii de mesaje. Totodata, am primit si foarte multe comentarii la tot ce postam, mesaje private, lucruri care ma emotionau. Imi amintesc ca citeam mesajele de incurajare si efectiv imi dadeau lacrimile”, a povestit artista pentru ego.ro.

Anul care sta sa se incheie a fost, fara indoiala, unul extrem de dificil pentru Alina Sorescu. In luna martie, instanta hotarase ca fetitele Raisa si Carolina sa petreaca 7 zile la mama lor si 7 zile la tatal lor. Artista a fost extrem de afectata de decizia judecatorilor. Aceasta considera ca impartirea custodiei nu va face decat sa le destabilizeze emotional pe cele doua micute.

CITESTE SI: Momente sfasietoare pentru Alina Sorescu. Cele doua fetite au plecat cu ochii in lacrimi sa petreaca o saptamana cu tatal lor

Din fericire, in august instanta de judecata a decis sa suspende programul de vizita pronuntat in martie. Alina Sorescu a clarificat, la momentul respectiv, ca inca de la prima hotarare s-a stabilit domiciliul fetitelor la mama si exercitarea de comun acord a autoritatii parintesti.

CITESTE SI: Victorie pentru Alina Sorescu in instanta. Judecatorii au decis ca fetitele sa aiba domiciliul la mama 

  •  Surse: ego.ro, viva.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram Alina Sorescu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina Sorescu Custodie copil

Articole recomandate

Citeste si despre