Adevaratul motiv pentru care Delia nu vrea sa aiba copii. Artista a spus lucrurilor pe nume

/ / Modificat: 2022-10-19
Adevaratul motiv pentru care Delia nu vrea sa aiba copii. Artista a spus lucrurilor pe nume

Delia este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi. S-a concentrat asupra carierei si a ajuns sa fie un artist complet, din toate punctele de vedere. Pe plan personal, Delia este casatorita de 10 ani cu Razvan Munteanu, insa nu au copii. Inca de cand s-a casatorit, artista a primit constant intrebari despre acest subiect, la care a raspuns mai direct sau mai pe ocolite. Cantareata s-a saturat sa dea explicatii celor care o intreaba cand va deveni mama si a punctat, in repetate randuri, ca acel moment nu va veni, probabil, niciodata.

Desi iubeste foarte mult copiii, dar nu vrea sa fie mama

Desi are o relatie speciala cu nepotii ei, baietelul si fetita surorii sale, Delia nu isi doreste sa fie, la randul ei, mama. Ea a explicat in trecut ca un copil ar impiedica-o sa mai faca lucrurile care ii plac, sa calatoreasca si sa se ocupe de cariera. In plus, lumea in care traim in prezent nu este una in care artista ar vrea sa aduca pe lume un copil, dupa cum a punctat chiar ea. Recent, ea a spus din nou lucrurilor pe nume si a vorbit despre motivul pentru care nu isi doreste sa devina mama.

„Nu stiu, dar cred ca ar trebui felicitati oamenii care nu fac (n.r. copii), toata lumea face si suntem foarte multi. Chiar nu mai avem nevoie sa fim foarte multi. Ne-am atins scopul, ne-am inmultit foarte mult, e plina planeta de noi. Si nu suntem prea simpatici, facem mult rau, consumam multa hrana, facem rau, poluam.

De ce sa fac?! Inca unul? Lasa sa nu fie. Nu stau eu asa bine fara stres?! Fara obligatii?! Dar nu plec eu de acasa si ma intorc cand vreau?! Dar nu fac eu in viata asta ce vreau eu?! Vrei complicatii? Fa un copil”, a punctat Delia.

Crede ca ar fi o mama buna

Intr-un interviu acordat anul trecut, Delia a spus ca ar fi o mama buna, insa nu crede ca ar trebui sa aiba un copil in lumea aceasta pe care o considera nesigura.

„Mie mi-e frica putin de lumea asta. Mi-e frica, gandindu-ma la mediul asta de familie, cumva mi-ar fi teama. Mi-e teama sa ma gandesc ca as aduce un copil pe lume. Mi se pare ca… Ok, da, nu vad o lume superba, nu vad o lume ideala. Niciodata nu a fost. Cumva, ma vad genul de parinte… Nu-mi place in totalitate lumea in care traim si mi se pare ca aduci un copil intr-o lume tare nesigura.

E nesigur totul si tu aduci un suflet nevinovat intr-un mediu nesigur? Te gandesti ca la un moment dat ca pleaca si ca intra cumva, prin diferite portite in lumea asta despre care vorbesc. Stiu ca pot sa fiu o mama foarte misto si stiu si realizez ca o sa am anumite frici. Simt ca as putea sa fiu o mama extraordinara, dar simt ca as mai putea sa-mi dau un pic de ragaz, cat cred eu ca mai merge. Nu o sa zic asta si la 60 de ani”, spunea Delia in 2021.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil delia

Articole recomandate

Citeste si despre