De ce nu face Delia un copil. "E vorba de sanatate"

/ / Modificat: 2019-10-23
De ce nu face Delia un copil.

Delia este una dintre cele mai de succes cantareata de la noi din tara. Vedeta are o cariera de succes si tot ceea ce isi doreste, alaturi de sotul sau Razvan Munteanu. Cei doi nu au, insa, copii. 

Intrebata de un milion de ori cand va deveni mamica, Delia (37 ani) a dat un raspuns transant. NU vrea sa faca copii. Astfel, artista ii roaga pe fani sa inceteze cu aceste intrebari, pentru ca pot atinge un subiect extrem de sensibil din viata unei persoane, chiar fara intentie.

"Va sfatuiesc sa nu mai intrebati. Este ceva din intimitatea omului si tine de buna cresetere. Un copil fac...atunci cand vreau. E vorba de sanatate si poate la un moment dat o sa dati de un om care nu poate. Poate sufar de o boala rara sau de o boala comuna. Poti pune oamenii intr-o situatie jenanta," a spus Delia intr-o emisiune tv.

Delia este matusa

Pana va face un bebelus, Delia se bucura de cei doi nepotei, copiii orei ei mai mici, Oana. Aceasta are o fetita si un baietel, pe care i-a botezat Delia. Oana a dezvaluit ca artista este o matusa foarte responsabila si implicata si de aceea nu s egrabeste sa devina mama.

"Deliei ii convine situatia de a fi matusa mai mult decat de a fi ea mama. Ar fi mai complicat. Asa vine in vizita, ii vede, e topita dupa ei," a declarat Oana Matache, pentru click.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delia Copil delia

Articole recomandate

Citeste si despre