Delia va avea o fetita? Artista a facut un test care prezice sexul viitorului copil

/ / Modificat: 2022-06-28
Delia va avea o fetita? Artista a facut un test care prezice sexul viitorului copil

Delia a primit, de-a lungul timpului, nenumarate intrebari despre momentul in care va deveni mama. Cantareata in varsta de 40 de ani este casatorita de mai bine de un deceniu cu Razvan Munteanu, iar multa lume se astepta ca, la un moment dat, cei doi sa isi mareasca familia. Anii au trecut, iar Delia a evitat cu gratie intrebarile legate de copii, pana in momentul in care a spus, cu subiect si predicat, ca nu se vede in postura de mama, cel putin deocamdata.

Chiar daca nu planuieste sa devina mama, cel putin momentan, Delia a testat pe Instagram o metoda babeasca folosita pentru a prezice sexul pe care il va avea copilul. Vedetei i s-a facut testul cu inelul legat cu o ata, iar acesta a aratat ca Delia va fi mama de fata.

Practic, se ia un inel sau o verigheta, sa prinde cu o ata si se pune deasupra palmei. Daca inelul face miscari circulare, acea femeie va avea o fetita. Daca se misca stanga-dreapta, copilul va fi baietel. Delia a tinut sa isi lamureasca fanii si a transmis ca momentul se va mai lasa ceva timp asteptat: „Cand o fi, dar momentan nu e nimic”, a precizat Delia.

De ce se simte Delia nepregatita pentru a fi mama

Cantareata nu a facut un secret din faptul ca si-ar dori sa aiba o fetita, mai ales ca are o relatie speciala cu nepotica ei, Jessie. Sora Deliei are o fetita si un baiat, insa fetita este febletea Deliei. Cantareata profita de orice ocazie pentru a petrece timp cu cea mica si a se juca impreuna cu ea.

Delia a vorbit in repetate randuri despre posibilitatea de a avea un copil si nu a facut un secret din faptul ca nu se simte pregatita, cel putin momentan. In plus, felul in care arata lumea in prezent nu este cel mai potrivit loc pentru a creste un copil, in viziunea Deliei.

„Mie mi-e frica putin de lumea asta. Mi-e frica, gandindu-ma la mediul asta de familie, cumva mi-ar fi teama. Mi-e teama sa ma gandesc ca as aduce un copil pe lume. Mi se pare ca… Ok, da, nu vad o lume superba, nu vad o lume ideala. Niciodata nu a fost. Cumva, ma vad genul de parinte… Nu-mi place in totalitate lumea in care traim si mi se pare ca aduci un copil intr-o lume tare nesigura. E nesigur totul si tu aduci un suflet nevinovat intr-un mediu nesigur? Te gandesti ca la un moment dat ca pleaca si ca intra cumva, prin diferite portite, in lumea asta despre care vorbesc”, a dezvaluit Delia in podcastul lui Catalin Maruta, cel in care a stat de vorba cu Andra.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil delia Sex copil

Articole recomandate

Citeste si despre