De ce nu face Delia copii, de fapt. Artista a tinut sa se afle de la ea

/ / Modificat: 2021-07-14
De ce nu face Delia copii, de fapt. Artista a tinut sa se afle de la ea

Delia este una dintre cele mai de succes cantarete de la noi, chiar daca pandemia i-a pus cariera pe "hold". Implicata in diferite proiecte TV, artista nu a resimtit atat de puternic anul de pauza fortata "dictat" de Covid-19, insa nici acum, cand a petrecut mai putin timp in studio, pe scena si pe drumuri nu a facut ceea ce toata lumea pare ca asteapta de la ea: un copil.

"Cand face Delia copil?" este intrebarea care se afla de ani intregi pe buzele fanilor, ale prietenilor si ale celor care urmaresc cu atentie showbiz-ul din Romania. Presa a dat-o de mai multe ori insarcinata, insa artista inca amana momentul. Iar motivul l-a dezvaluit chiar ea, intr-o discutie cu Andra, pe canalul de YouTube al lui Catalin Maruta.

Delia nu vrea copii sau nu poate sa faca?

Delia a realizat cam tot ce se putea in cariera, iar acum toata lumea asteapta ca ea sa anunte ca va fi mama. Doar ca asteptarile publicului nu coincid neaparat cu dorinta artistei. Cu toate ca adora copiii si ca ii divinizeaza pe micutii Oanei, sora sa, Delia a marturisit ca nu se simte pregatita sa devina mama:

Stiu ca pot sa fiu o mama foarte misto, dar stiu si ca o sa am anumite frici. Simt ca as putea sa fiu o mama extraordinara, dar as mai putea sa imi dau un pic de ragaz, cat cred eu ca mai merge.

De ce nu face Delia copii? Artista a oferit raspunsul asteptat

Cantareata si jurat la show-urile TV iUmor si X Factor, Delia a marturisit ce o impiedica sa se gandeasca la a aduce pe lume un copil. Desi s-a speculat ca ar avea probleme legate de fertilitate, fapt confirmat chiar de mama ei cu ani in urma, cand declara ca artista a facut o serie de tratamente, Delia nu se simte pregatita sa faca un copil intr-o lume atat de nesigura precum cea in care traim.

Mi-e frica putin de lumea asta, mi-e frica gandindu-ma la mediul asta de familie. Mi-e teama sa ma gandesc ca as aduce un copil pe lume. Nu-mi place in totalitate lumea in care traim si mi se pare ca aduci un copil intr-o lume tare nesigura. E nesigur totusi tu aduci un suflet nevinovat intr-un mediu nesigur? La un moment dat pleaca si intra, cumva, prin diferite portite, in lumea asta despre care vorbesc.

Delia are 39 de ani, o cariera impresionanta si este casatorita cu Razvan Munteanu. Impreuna cei doi au construit un mic imperiu, achizitionand locuinte de lux si dezvoltand diferite afaceri. Cu toate ca material se poate spune ca au obtinut tot ce si-ar putea dori, cei doi nu si-au marit, inca, familia, insa artista nici nu exclude complet aceasta posibilitate. Daca pana nu demult parea sa refuze categoric ideea de a deveni mama, ea a recunoscut ca a inceput sa se gandeasca tot mai serios la asta dupa nasterea nepotilor ei, pe care i-a si botezat.

Taguri Copii activi Vedete copii Copil delia

Articole recomandate

Citeste si despre