Delia nu mai suporta sa fie intrebata de ce nu face copii! „Sunt mult prea fericita pentru frustrarile multora, inteleg asta”

/ / Modificat: 2023-07-11
Delia nu mai suporta sa fie intrebata de ce nu face copii! „Sunt mult prea fericita pentru frustrarile multora, inteleg asta”

Delia a explicat in repetate randuri motivele pentru care nu vrea sa faca copii, chiar daca este casatorita de ani de zile cu Razvan Munteanu. Afirmatiile artistei au starnit, de multe ori, controverse si in loc sa ii faca pe fanii sai sa se opreasca din a o mai intreba „Cand faci copii?” sau „De ce nu faci copii?”, i-au starnit si mai mult.

Recent, o persoana a criticat alegerea Deliei de a nu avea copii, iar artista nu s-a mai putut abtine si i-a dat un raspuns pe masura.

„Viata fara copii e ca nunta fara lautari, din pacate”, a scris unul dintre fanii Deliei.

„Asa e, si, totusi, uite ce liniste e, iar nunta fara lautari poate fi nunta cu manele”, i-a raspuns imediat artista.

Recent, Delia a marturisit ca nu se afla in pozitia in care sa dea sfaturi despre copii, insa are tot dreptul sa emita propriile pareri si convingeri cand vine vorba de viata ei. Artista spune ca s-a saturat sa primeasca la nesfarsit aceleasi intrebari personale si ca si-a propus ca de acum inainte sa nu mai ofere aceleasi raspunsuri care oricum n-au niciun rezultat.

„Eu nu am vorbit in numele umanitatii, eu n-am dat sfaturi in a face copii, fiecare poate face ce doreste. Eu am vorbit despre mine, despre intrebarile inconfortabile. Doar nu crede cineva ca principalul motiv pentru are eu am zis n-as vrea sa fac copii este pentru ca suntem multi. Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeasi intrebare si acelasi gen de tratament.

Am sa raspund si de acum incolo in fel si chip, am sa raspund cu tot felul de tampenii. Ajungi la disperare, nu poti sa traiesti in teroarea asta. Nu merita nimeni chestia asta, nu cer sa empatizati cu mine. Sunt mult prea fericita pentru frustrarile multora, inteleg asta.

Foarte important este ca eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o luna, doua sa am alt parere despre ce vreau sa fac. Acum asta simt acum. Alimentata de foarte multe intrebari, e posibil sa vorbesc mai acid”, a declarat Delia, potrivit WOWbiz.ro.

La 41 de ani, Delia spune ca se simta implinita. Si pe buna dreptate! este una dintre cele mai iubite artiste din Romania si de mai bine de 10 ani traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Razvan Munteanu, care o sustine neconditionat in cariera si pe plan emotional.

  • Surse: wowbiz.ro, viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delia Copil delia

Articole recomandate

Citeste si despre