Florin Busuioc, despre copilul pe care l-a abandonat la o luna: "Mi-am lasat familia si nu regret"

/ / Modificat: 2019-08-20
Florin Busuioc, despre copilul pe care l-a abandonat la o luna:

Florin Busuioc are un fiu in varsta de 29 de ani pe care l-a abandonat la o luna dupa nastere, lucru pe care baiatul i l-a reprosat de multe ori. Florin Busuioc jr. a fost crescut de mama sa, de profesie medic.

Cu tatal nu a avut, niciodata, niciun fel de relatie. Actorul s-a multumit sa-i plateasca doar o pensie alimentara.

"Mi-am lasat familia si nu regret"

Florin Busuioc a vorbit despre alegrea sa de a-si parasi sotia si copilul pentru a-si urma visul de a deveni un actor cunoscut. Acesta a marturisit ca nu regreta deloc pasul facut.

"Mi-am lasat familia si nu regret. Pentru ca daca n-o lasam, n-as fi fost astazi aici, pentru ca se impiedicau cariera si conditia de a fi acolo, in familie. Anume, visul meu de-a ajunge pe o scena de teatru din Bucuresti, actor recunoscut – nu ma gandeam atunci la televiziune, ca nu exista. In anii ’90, cand eram inca la Piatra Neamt si am facut o familie acolo, n-as fi crezut ca o sa ajung in televiziune, ma gandeam la teatru. Si mi-am lasat familia aceea cu copil, ca sa-mi vad de treaba mea. Deci nu regret cumva! Imi pare rau, ma simt vinovat, ma simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!," a declarat Florin Busuioc la emisiunea "E OK! sa fii vedeta," realizata de revista OK!.

Actorul a mai spus ca a incercat de cateva ori sa se apropie de fiul sau, insa a fost refuzat.

"Am facut niste gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: "Am fost un copil, am fost un prost. Hai sa facem o...". Si probabil ca o sa ne reconectam si o sa fie bine. Am mai avut niste incercari, au esuat, ma rog, n-are importanta. Ma simt vinovat, dar nu regret," a marturisit prezentatorul.

"Are tot dreptul sa fie suparat pe mine"

fiu

Florin Busuioc recunoaste ca fiul sau are tot dreptul fie suparat pe el pentru ca l-a abandonat.

"Nu am nicio indoiala ca are acest drept, dar s-a intamplat. Daca o sa reluam relatia, la un moment dat... Trebuie sa aflu ce e cu el, ce-i cu viata lui. Stiu ca facea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper sa fi reusit. Avea o iubita, dar nu era insurat, nu stiu daca s-o fi insurat intre timp... El a facut deja un pas spre mine, trebuie sa fac eu pasul urmator. Si o sa-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o luna cand am plecat, chiar la inceput," a mai marturisit actorul.

Florin Bucuioc si-a intemeiat o noua familie alaturi de o actrita si au impreuna doua fete, Natalie (15 ani) si Catinca (10 ani).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre