Claudia Patrascanu, marturisiri dureroase despre casnicia cu Gabi Badalau

/ / Modificat: 2020-07-17
Claudia Patrascanu, marturisiri dureroase despre casnicia cu Gabi Badalau

Cantareata Claudia Patrascanu s-a despartit de sotul sau, Gabi Badalau, insa cei doi sunt intr-un razboi continuu pentru custodia celor doi copii pe care ii au impreuna. 

Artista a obtinut mutarea procesului de la Judecatoria Bolintin Vale, acolo unde locuieste famila Badalau, la o instanta din Bucuresti.

Desi la inceput nu a dorit sa dea prea multe detalii despre motivele care au dus la despartirea de sotul sau, Claudia a facut marturisiri dureroase in cadrul emisiunii Show Blitz, de la Antena 3.

Intrebata daca este adevarat ce a scris presa despre scandalurile din familia sa si despre faptul ca ar fi fost agresata fizic, Claudia Patrascanu a raspuns:

Am fost dati afara din casa, nu am plecat eu niciodata

"Au fost. Va dati seama, nu-mi face bine sa ma gandesc si sa-mi reamintesc de cele intamplate, pentru ca cumva am trecut peste si usor-usor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, intamplari urate, dar tot ce s-a intamplat si fiind vorba despre o instanta, clar, se vor regasi la dosar.

Am tot spus ca lucrurile se vor schimba, ca va fi bine, m-am tot rugat neincetat, dar niciodata nu mi-am dorit ca eu si copiii sa plecam vreodata din casa unde ei s-au nascut, unde ei au crescut, dar daca asa s-a vrut ca noi sa plecam din casa... Pentru ca am fost dati afara din casa, nu am plecat eu niciodata.

Si n-as fi facut lucrul acesta. Dar, daca as fi fost inteleasa si s-ar fi dorit acel divort. A fost mai usor sa spuna: 'Vreau sa dispari din casa aceasta'".

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au decis sa divorteze, dupa un mariaj din care au rezultat doi copii. Prima infatisare va avea loc la Tribunalul Sectorului 6, iar lucruruile deja au degenerat!

Gabi Badalau isi doreste acum sa petreaca mai mult timp cu copiii sai. De asemenea, discutii aprinse exista si in ceea ce priveste partajul averii celor, acesta fiind pe rol la Tribunalul din Bolintin. Cele doua infatisari au loc la interval de cinci zile intre ele in luna iulie.

Primele infatisari au avut loc anul trecut, in noiembrie, la Bolintin, cand magistratii de acolo au dat o decizie temporara in ceea ce priveste custodia celor mici in favoarea Claudiei, decizia fiind ca Nicolas si Gabriel, cei doi baietei ai cuplului, sa locuiasca cu mama la Constanta, iar in doua weekenduri sa poata sta si cu Gabi Badalau:

"In anii impari: in vacanta de vara, patru saptamani, respectiv primele doua saptamani din luna iulie si primele doua saptamani din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmand a fi adusi la domiciliul paratei-reclamante din Agigea, cel mai tarziu la ora 18:00".

Daca in prima faza Gabi Badalau a acceptat decizia, acum cere o noua intelegere intre parti asupra orelor de vizita si a perioadei petrecute cu cei mici.

Sursa: romaniatv.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre