Un tata si-a trimis copilul la joaca cu o grenada pentru a se juca de-a razboiul. Romanul, le-a cerut politistilor sa-i dea “jucaria” inapoi

/ / Modificat: 2023-09-28
Un tata si-a trimis copilul la joaca cu o grenada pentru a se juca de-a razboiul. Romanul, le-a cerut politistilor sa-i dea “jucaria” inapoi

Panica printre locuitorii unui mic orasel din nordul Italiei! Un roman si-a trimis copilul la joaca cu o grenada despre care nu stia ca este functionala. Micutul a primit-o pentru a se juca "de-a razboiul" cu alti copii.

Panica s-a declansat atunci cand tatal unuia dintre copii se intorcea acasa de la munca. Acesta a vazut langa usa de la intrarea in bloc grenada si a alertat imediat carabinierii. La scurt timp zona a fost izolata, iar cladirea evacuata. Specialistii au ridicat grenada si au dus-o intr-un loc sigur, apoi au inceput investigatiile.

Ulterior, romanul a mers la carabinieri si le-a declarat ca grenada ii apartinea si ca i-a dat-o fiului sau ca sa se joace cu alti copii. El credea ca grenada era goala si a cerut-o inapoi. Pirotehnistii care au ridicat si au analizat grenada au confirmat ca aceasta era foarte veche, nu continea explozibili, insa ca mecanismul de deflagratie nu era dezactivat, astfel ca o explozie se putea produce oricand. Romanul s-a ales cu dosar penal. 

FOTO: pixabay.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Joaca copii

Articole recomandate

Citeste si despre