Un medic din Pitesti a facut o intrerupere de sarcina la lumina telefonului. Care este explicatia conducerii

/ / Modificat: 2019-12-12
Un medic din Pitesti a facut o intrerupere de sarcina la lumina telefonului. Care este explicatia conducerii

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat disciplinar dupa ce a facut un avort la lumina telefonului. Pacienta a fost, insa, deranjata mai mult de glumele neadecvate ale medicului.

Doctorul sustine ca improvizatia era necesara pentru ca se arsese lampa din sala de operatie, iar interventia era urgenta deoarece pacienta avea sangerari.

"In timpul unui chiuretaj s-a ars un bec in cabinet. La momentul respectiv a gasit solutia cea mai buna, a recurs la lumina de la lanterna telefonului. A facut un bine, a putut continua actul operator. A fost declansata o ancheta interna, este cercetat disciplinar. Ne-am autosesizat," a declarat Costin Stefan, directorul medical al SJU Pitesti, pentru Mediafax.

Deranjata de limbajul medicului

Femeia sustine ca medicul ar fi facut operatia fara anestezie si ar fi folosit un limbaj deplasat in timpul interventiei. 

"Mai facea si misto. Ii zicea doctorul asistentei daca este performant telefonul, rezistent la praf, rezistent la umiditate… "De ce, domnule doctor?" "Pai s-ar putea sa ti-l ud si daca se strica, cine ti-l plateste? Eu sau doamna pacienta care nu stie cand sa vina la consult?," a relatat femeia, pentru epitesti.ro.

Ginecologul este un doctor "tanar, dar cu suficienta experienta," a mai afirmat directorul medical al SJU Pitesti, pentru sursa citata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Avort

Articole recomandate

Citeste si despre