Tata furios dupa ce insotitorul de zbor i-a obligat sotia insarcinata sa curete mizeria lasata de fiicele lor in avion

/ / Modificat: 2023-04-29
Tata furios dupa ce insotitorul de zbor i-a obligat sotia insarcinata sa curete mizeria lasata de fiicele lor in avion

Un tata s-a plans pe Twitter de o situatie pe care a trait-o in avion cu copiii sai. Se pare ca un insotitor de zbor i-a spus sotiei sale insarcinate sa curete mizeria facuta de fiicele sale, lucru care l-a indignat. Postarea barbatului a generat controverse, iar jucatorul profesionist de baseball si tata a doua fetite, in varsta de cinci si doi ani, a fost rapid criticat.

Iata ce a povestit acest tata, Anthony Bass, despre situatia traita in avion cu familia sa:

"Insotitoarea de zbor de la @united (n.r. – United Airlines) tocmai a pus-o pe sotia mea insarcinata in 22 de saptamani, care calatoreste cu un copil de 5 ani si unul de 2 ani, sa se puna in genunchi pentru a strange mizeria de popcorn a fiicei mele mai mici. Glumesti!!!?!!!".

Postarea tatalui indignat, in ciuda faptului ca a devenit viral si a acumulat deja peste 12,7 mii de aprecieri si aproape 17 mii de comentarii, nu a primit prea multa sustinere. Multi utilizatori nu au fost de acord cu el. Unii dintre ei au comentat:

"Un tata bun si-ar fi invatat copiii sa ridice popcorn-ul si sa fie respectuosi fata de ceilalti".

"Cine ar trebui sa curete mizeria facuta de copilul tau de 2 ani? Ca tata a trei copii, eu sunt responsabil pentru ei".

Desi majoritatea utilizatorilor nu sustin punctul de vedere al tatalui, nu toata lumea este de aceeasi parere. Jacqueline Whitmore, expert in eticheta si fosta insotitoare de bord, a declarat pentru today.com ca a cere unui pasager sa ingenuncheze pentru a lua popcornul este neprofesional.

"Slujba insotitorului de bord este sa vina din cand in cand pentru a strange gunoiul si alte resturi. Tot ceea ce cade la sol ramane acolo de obicei pana cand avionul aterizeaza si echipa de curatenie urca la bord", sustine Jacqueline Whitmore.

La postarea de pe Twitter au raspuns insa si oficialii ai United Airline. Acestia si-au cerut scuze si au solicitate mai multe detalii pentru a afla exact ce s-a intamplat. “Buna, Anthony. Intelegem cu siguranta ingrijorarea ta si am dori sa analizam acest aspect. Cand ai un moment liber, ta rugam sa ne comunici numarul de confirmare al sotiei, impreuna cu orice detalii suplimentare privind interactiunea ei cu acest membru al echipajului.”, este mesajul transmis de United Airlines.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gest viral Clip viral Postari retele socializare

Articole recomandate

Citeste si despre