Experiment viral al unei mame epuizate. Cum a raspuns cand sotul i-a reprosat ca nu face nimic

/ / Modificat: 2024-03-02
Experiment viral al unei mame epuizate. Cum a raspuns cand sotul i-a reprosat ca nu face nimic

 

O femeie a incetat sa mai faca treburile casnice, dupa ce sotul ei i-a reprosat ca nu face nimic. Experimentul ei a devenit viral.

Mamele care stau acasa si au grija de copii si de gospodarie se confrunta adesea cu pareri preconcepute atat din partea societatii, cat si a partenerului. Multi spun ca femeile casnice „nu fac nimic”, pentru ca nu au un job stabil, fara sa ia in calcul munca pe care o depun pentru familie. O utilizatoare de TikTok pe nume Lindsay Donnelly a decis sa faca un experiment, pentru a-i arata sotului ei ca se insala atunci cand spune ca ea nu face nimic toata ziua.

Femeia a intrat in "greva"

Timp de doua zile, femeia chiar a incetat sa mai faca ordine prin casa. A documentat intregul proces si a filmat cum aratau camerele si ce dezordine s-a facut atunci cand ea a incetat sa se mai ocupe de treburile casnice. Micul ei experiment a devenit viral si a adunat milioane de vizualizari pe TikTok. Multe femei au fost in asentimentul lui Lindsay si au spus ca barbatii merita astfel de lectii, atunci cand nu observa si nu apreciaza munca lor.

Multi s-au grabit sa il critice pe sotul ei si sa ii puna etichete precum „nerecunoscator”, ba chiar au incurajat-o pe femeie sa il paraseasca. Lindsay nu se astepta ca filmuletul ei sa starneasca un asemenea val de reactii, astfel ca a simtit nevoia sa revina cu precizari. Dupa cateva zile, a publicat un nou clip, in care si-a laudat sotul pe internet, pentru calitatile sale.

Femeia l-a prezentat la camera pe partenerul ei si a spus ca este un sot bun si iubitor si ca micul ei experiment era menit sa demonstreze cu totul altceva.

„Mi-am criticat sotul pe TikTok, dar el gateste toate preparatele vegetariene asa cum imi plac mie, face zilnic mai multa ordine decat mine, plateste facturile, ma duce in vacante scumpe si ma lasa sa fiu eu”, a scris femeia, in dreptul imaginilor postate ulterior pe TikTok.

FOTO: Captura TikTok

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Surse epuizare mame Gest viral

Articole recomandate

Citeste si despre