Un bebelus cu probleme grave la inima a fost adoptat de asistenta care l-a ingrijit zi de zi, pentru ca parintii nu-si permiteau tratamentul foarte scump

/ / Modificat: 2019-03-04
Un bebelus cu probleme grave la inima a fost adoptat de asistenta care l-a ingrijit zi de zi, pentru ca parintii nu-si permiteau tratamentul foarte scump

O asistenta medicala din Illinois a adoptat un baietel cu o malformatie cardiaca, pe care l-a ingrijit in toata perioada in care s-a aflat sub tratament.

Micutul Blaze s-a nascut cu o inima subdezvoltata la 30 mai 2017, la Spitalul de Copii din Illinois. Copilasul a fost operat prima oara pe cord, la trei zile dupa ce a venit pe lume.

Medicii au decis ca bebelusul sa fie internat timp de 10 luni pentru a fi pregatit pentru inca o intervente chirurgicala. In tot acel timp, cel mic a fost ingrijit de asistenta medicala Angela Farnan, care lucreaza de 32 de ani in spitalul respectiv, scrie Daily Mail.

Parintii nu aveau posibilitatea sa-l ingrijeasca

Dupa ce au vazut ca are aceste probleme grave si necesita multiple operatii, parintii au decis sa-l dea spre adoptie. Atunci, au intrebat-o pe Angela Farnan daca ar vrea sa-l ia pe cel mic.

Asistenta, care era casatorita de 11 ani si-a dorit mereu sa aiba un copil, insa medicii i-au spus ca nu poate sa ramana insarcinata.

„Nici nu ne-am uitat unul la celalalt. Nici nu a trebuit sa discut cu sotul meu. Am spus "categoric, da", a declarat asistenta medicala, conform sursei citate.

Mama naturala a baietelului a marturisit ca nu isi permite sa-i asigure celui mic tratamentul necesar si locuiesc si departe de spital.

"Mi-a spus ca si-a dorit sa fie o mama buna, iar eu i-am raspuns ca este o mama fantastica. A luat o decizie dificila. Pentru mine si sotul meu a fost o zi emotionanta pentru ca ne-am indragostit de bebelus," a spus asistenta.

"Dumnezeu sa o binecuvanteze pe mama biologica. A luat o decizie sfasietoare. Eu si Angela am spus: "Iti vine sa crezi? Va fi copilul nostru," a declarat sotul femeii.

Sotii au depus cererea de adoptie in luna aprilie, iar procedura a fost finalizata pe 8 iunie 2018. Micutul are acum 2 ani si urmeaza sa fie operat a treia oara, iar la un moment dat, ar putea fi nevoie de un transplant de inima.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie Adoptie bebe

Articole recomandate

Citeste si despre