Un baietel de 3 ani a suferit un accident vascular la doua zile dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

/ / Modificat: 2021-01-04
Un baietel de 3 ani a suferit un accident vascular la doua zile dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Parintii unui baietel in varsta de 3 ani trag un semnal de alarma dupa ce micutul lor a suferit un accident vascular la doua zile dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. 

Colt Parris, in varsta de 3 ani, din Columbia, Missouri, a fost dus de urgenta la spital pe 15 decembrie. El prezenta varsaturi si o stare generala proasta, iar rezultatul testului Covid facut in spital a iesit pozitiv.

A doua zi, mama copilului a sesizat ca cel mic vorbeste greoi.

„Vorbea, dar era mai mult un bombanit. Chiar nu l-am putut intelege. Am crezut initial ca sufera si ca este extrem de obosit, pentru ca nu se putea odihni, si ca pur si simplu nu mai are energie sa vorbeasca", a povestit Sara Parris, mama baietelului

Ea a observat ca baietelul nu-si apuca jucariile de plus asa cum ar fi facut-o in mod normal - si, in loc sa-l ia cu mana dreapta, el „si-a intins complet corpul cu bratul stang”.

Copilul a fost dus de urgenta la spital si medicii si-au dat seama pe loc ca cel mic suferise un accident vascular cerebral, suficient de mare pentru a intrerupe alimentarea cu sânge in partea stânga a creierului sau.

Copilul este acum in stare stabila si se recupereaza, insa parintii au trecut prin momente cumplite si au dorit sa atraga atentia tuturor despre cum s-a manifestat infectia cu coronavirus in cazul baietelului lor. 

Taguri Coronavirus copii

Articole recomandate

Citeste si despre