Dana Rogoz si-a retras fiica de la cresa. Motivul care a determinat-o sa ia aceasta decizie drastica

/ / Modificat: 2021-10-13
Dana Rogoz si-a retras fiica de la cresa. Motivul care a determinat-o sa ia aceasta decizie drastica

Dana Rogoz a anuntat ca si-a retras fiica de la cresa, desi in urma cu cateva zile anuntase ca micuta Lia s-a acomodat intr-un final si era tare fericita. 

Acum, actrita a anuntat ca si-a retras fiica de la cresa deoarece este speriata de numarul mare de infectii cu coronavirus. Dana a explicat pe Facebook de ce a luat aceasta decizie, desi Lia abia se acomodase la cresa. 

„Am hotarat impreuna cu Radu sa nu o mai ducem pe Lia la cresa o perioada, pana nu trece nebunia. Vom sta acasa cu randul, vedem noi cum o scoatem la capat. Sigur, nu inseamna ca gata, ne-am ferit de orice pericol, dar macar sa mai reducem din riscuri. Suntem vaccinati, dar in ultima perioada am preferat sa comandam mancare acasa decat sa ne oprim la cate un restaurant”.

„Nu pot renunta la jobul meu, la multe dintre activitatile deja incepute, dar totusi incerc sa reduc cat pot interactiunile si deplasarile care nu sunt fix in momentul asta necesare. Mesajul asta nu e menit sa influenteze pe nimeni in nicio directie, dar va zic sincer ca nu mai suport sa ma stresez la fiecare muc al Liei.„, a mai motivat Rogoz decizia

Taguri Cresa copii Coronavirus copii

Articole recomandate

Citeste si despre