Si-a mai dorit un copil, dar a nascut cvintupleti. Femeia mai are acasa 7 copii

/ / Modificat: 2023-02-15
Si-a mai dorit un copil, dar a nascut cvintupleti. Femeia mai are acasa 7 copii

O femeie din Polonia si sotul acesteia din Marea Britanie si-au dorit intotdeauna o familie numeroasa. Cei doi erau deja parinti a sapte copii cand femeia a ramas din nou insarcinata.

Dominika si Vince Clarke erau fericiti sa afle ca vor deveni din nou parinti si vor mai aduce pe lume inca un copil, insa soarta a avut un alt plan pentru ei. Femeia nu a avut un singur copil ci cvintupleți, o sarcina foarte rara, mai ales conceputa pe cale naturala.

Dominika este mama a sapte copii care au varste cuprinse intre 12 ani si 10 luni. Aceasta a nascut duminica, intr-un spital din Cracovia, cvintupleti, marindu-si familia mai mult decat si-ar fi imaginat.  

“Noi ne asteptam la cel de-al optulea copil, dar s-a dovedit ca au fost mult mai multi”, a declarat Dominika pentru jurnalistii polonezi.

Avand in vedere sarcina multipla, femeia a nascut prematur, la 29 de saptamani. Bebelusii au fost nascuti prin cezariana si, fiind inca foarte mici se afla internati in spital, in incubatoare pentru prematuri. Micutii necesita momentan asistenta respiratorie, deoarece plamanii acestora nu sunt inca dezvoltati complet.

“Speram sa ajungem cu bine la momentul fericit ocazionat de plecarea lor din spital”, a declarat Ryszard Lauterbach, seful sectiei de neonatologie din cadrul Spitalului din Cracovia, potrivit hotnews.ro.

Nou-nascutii sunt trei fete si doi baieti. Acestia au primit numele de Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose şi Henry James.

Dominika a declarat ca sarcina aceasta este un adevarat miracol, deoarece sansele de a concepe cvintupleti sunt de 1 la 52 de milioane.

“Ca matematiciana, imi plac statisticile de acest tip. Era mai probabil sa castigam la loterie decat sa avem o multime de bebelusi”, a adaugat Dominika Clarke, potrivit sursei citate.

FOTO: metro.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre