Reactia unui batranel de 80 de ani din Bacau cand primeste gogosi calde. A fost gasit in casa flamand si inghetat

/ / Modificat: 2024-01-14
Reactia unui batranel de 80 de ani din Bacau cand primeste gogosi calde. A fost gasit in casa flamand si inghetat

Zilele trecute, jandarmii bacauani i-au facut o bucurie lui nea Vasile, in varsta de 80 de ani, care locuieste singur intr-un sat izolat din judetul Bacau. Acestia i-au adus o punga cu gogosi calde, pe care nea Vasile le-a primit cu lacrimi in ochi: „Valeu, ce-mi place mie!”

Situatia lui nea Vasile este extrem de dificila. Cu trei ani in urma, batranul a fost gasit pe strada, la 5 kilometri distanta de locuinta sa, de catre jandarmi. Nea Vasile traieste singur si se descurca cu greu de la o zi la alta, mai ales dupa ce casa si toate avutiile sale au fost mistuite de flacari.

„Am vrut si in aceste momente, in care se anunta ger, sa ne asiguram ca prietenul nostru nea Vasile, pe care de aproape trei ani il vizitam in mod constant si il ajutam cu ce are nevoie, va avea parte de caldura, dar si de o masa calda. Nea Vasile este singur, greu incercat de viata.

Jandarmii l-au cunoscut in luna februarie a anului 2021, cand un echipaj l-a gasit cazut pe strada si l-a transportat la domiciliu, pentru a-l sti la adapost de temperaturile scazute. De atunci, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau au revenit periodic cu alimente, precum si cu lemnele necesare pentru incalzirea locuintei, care ii lipseau. Cand l-au intalnit prima data, au aflat de la el ca inca nu facuse focul in soba in acea iarna. Viata lui nea Vasile nu a fost una usoara, munca lui si agoniseala de o viata au ars sub privirile sale, iar singuratatea este apasatoare, neavand pe cineva aproape.

Astazi, jandarmii bacauani s-au asigurat ca nea Vasile in varsta de 80 de ani, care locuieste singur intr-un sat izolat din judetul Bacau, va avea lemne, lumina si alimente pentru a face fata in aceasta perioada cu temperaturi scazute.

Lasand la o parte ajutorul material pe care incercam sa il oferim, cel mai important sprijin pentru el este ca are pe cineva alaturi la care poate apela oricand”, scrie intr-o postare pe pagina de Facebook Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau.

  • Surse: Facebook Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau
  • Foto: captura video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gogosi Batrani

Articole recomandate

Citeste si despre