Parintii Raisei cer o despagubire uriasa politistului care a accidentat-o mortal

/ / Modificat: 2022-01-19
Parintii Raisei cer o despagubire uriasa politistului care a accidentat-o mortal

Parintii Raisei, fetita in varsta de 11 ani, accidentata mortal de un politist pe trecerea de pietoni, cer o despagubire uriasa. Durerea pe care o simt nu poate sa o consoleze nimeni, iar pe fiica lor nimic nu o mai poate aduce inapoi. Parintii fetitei isi doresc ca polististul vinovat de aceasta tragedie sa plateasca pentru greseala sa. 

Familia Raisei cere o despagubire de 6 milioane de euro politistului care le-a accidentat mortal fiica. In acest moment, agentul este cercetat in libertate, sub control judiciar. Chiar astazi a dat cu subsemnatul la sectia 25 din Capitala. Maine, urmeaza noi audieri.

Si parintii Marinei, cea de-a doua fetita care a fost accidentata de politist, prietena Raisei, cer despagubire de 1 milion de euro agentului. Micuta Marina trece prin clipe dramatice, ea nu isi poate reveni din socul pe care l-a trait si are cosmaruri. 

"Se mai trezeste noaptea... tresare noaptea... Viseaza referitor la accident pentru ca ma tot striga: 'Mami! Mami! Repede! Repede! Ma doare piciorul! Mami! Mami!'", a marturisit Denisa, mama Marinei.

"In mintea ei a fost doar ca trebuie sa se traga pe trotuar sa nu fie lovita de o alta masina. Avand piciorul fracturat ea nu a putut, s-a tarat practic", mai spune mama fetei. Si familia Marinei cere despagubiri politistului: un milion de euro. Marina a fost externata de la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a fost operata. A suferit mai multe fracturi, insa medicii spun totusi ca a avut noroc: lovitura nu ii va afecta cresterea.

Rapus de durere, si tatal Raisei a povestit scene increbile care au avut loc dupa accident. 

"Mi-aduc aminte ca unul dintre politisti sau o doamna politista... Eu tot tipam la ei ca mi-au omorat copilul. Mi-au spus ca sa termin cu circul si ma impingeau. 'Gata, gata! Hai, terminati cu circul!'", a declarat tatal Raisei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pacienta despagubita Despagubiri

Articole recomandate

Citeste si despre