Suma uriasa pe care o cer parintii fetitei ucise de cetateanul olandez

/ / Modificat: 2019-12-03
Suma uriasa pe care o cer parintii fetitei ucise de cetateanul olandez

Familia fetitei  de 11 ani din Gura Sutii ucisa in septembrie de in pedofil olandez cere in instanta daune uriase. In urma cu cateva saptamani tatal Adrianei anuntase ca are nevoie de despagubiri, macar pentru pomeni.

"Noi nu cerem nici o suma Ce vrea legea, noi nu. Eu nu ma gandesc la sume," marturisea in urmă cu trei saptamani, tatal micutei.

Ce suma cere familia Adrianei

Avocatul familiei Feraru va depune in instanta o actiune pentru a primi despaguburi in valoare de un milion de euro, anunta Antena 3.

La instanța din Romania va apela si familia fetitei din Iasi, pe care olandezul a incercat sa o batjocoresca in urma cu cativa ani si cere, de asemenea, daune de milioane de euro, potrivit sursei citate.

Procesul civil va fi intentat in Romania, nu in Olanda, pentru ca legislatia de la noi e putin mai permisiva si in legislatie scrie ca aceste daune se impart catre fiecare victima in parte sau rudele victimelor, pe cand in Olanda partile vatamate ar putea obtine mai putini bani.

Johannes Visscher, cel care a rapit-o si apoi a ucis-o pe Adriana si-a pierdut viata intr-un accident de masina, in Olanda.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Despagubiri

Articole recomandate

Citeste si despre