Prezentatoarea TV Ramona Pauleanu cere 1 milion de euro daune Spitalului Filantropia: "Voi merge pana in panzele albe"

/ / Modificat: 2022-01-14
Prezentatoarea TV Ramona Pauleanu cere 1 milion de euro daune Spitalului Filantropia:

Prezentatoarea TV Ramona Pauleanu a trecut prin momente cumplite dupa nastere. A devenit mamica de gemeni, insa nu s-a putut bucura pe deplin de acest moment minunat. Baietelul sau a contractat o bacterie si a stat mai bine de 8 luni in spital. 

Pentru tot ce i s-a intamplat si suferinta pe care a trebuit sa o indure, realizatoarea TV a dat in judecata Spitalul Filantropia, unde a nascut prematur gemeni. Ea cere daune de 1 milion de euro pentru malpraxis. 

„Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis şi meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo. 

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, aţi citit bine. Nu ca să mă îmbogăţesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câştigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferinţa lui”, a scris Ramona Păuleanu pe contul ei de Instagram.  Luca are o soră geamănă, Alexandra, pe care a văzut-o abia după 8 luni şi jumătate.

Cum s-a ajuns in aceasta situatie 

Ramona Pauleanu a aflat mai multe nereguli si a decis sa dea in judecata spitalul. Se pare ca nasterea prematura s-a produs din cauza unei infectii despre care ea nu a stiut nimic in timpul sarcinii. 

"N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta. Dar acum știu că merg până în pânzele albe.

Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI (n.r. 12 ianuarie) am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut două diagnostice noi, post externare. Post externare!", a mai scris Ramona Păuleanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre