O noua gradinita Le Carrousel acum in zona Herastrau a Capitalei

/ / Modificat: 2019-10-08
O noua gradinita Le Carrousel acum in zona Herastrau a Capitalei

Saptamana aceasta s-a deschis cea de treia gradinița-cresa Le Carrousel, in Bucuresti, pe StradaGrigore Gafencu nr. 14. Centrul este dedicat copiilor cu varste intre 12 luni si 6 ani si include 4 grupe - foarte mica, mica, mijlocie si mare -, fiecare cu pana la 14 elevi.

Noua cresa este prima din grup in care sistemul de educatie este bilingv, limbii franceze, adaugandu-i-se acum si engleza.

Le Carrousel mai detine doua gradinite in Bucuresti, una deschisa in 2014, pe Calea Dorobantilor, si cea de-a doua, in Pipera, inaugurata in 2017.

“Prima unitate a aparut dintr-o nevoie proprie: raportandu-ma la copiii mei, imi doream un loc primitor, care sa incurajeze bilingvismul precoce (0-6 ani) - extrem de important in dezvoltarea cognitiva a celor mici -, sa ii ajute sa isi dezvolte simtul autonomiei si sa atinga un nivel inalt de competente. Am pornit cu o echipa de 2 educatori vorbitori nativi ai limbii franceze si cu 2 elevi. Feedback-ul pe care l-am primit a fost atat de bun incat cererile au crescut, iar, ulterior, ne-am extins in zona Pipera. Anul acesta, pentru a acoperi punctele strategice, in care am avut, de-a lungul timpului solicitari, continuam aceasta expansiune si ne stabilim in cartierul Herastrau. Dezvoltarea unei noi unitati aici a venit natural, am identificat un spatiu in linie cu viziunea si nevoile noastre si am hotarat sa profitam de ocazie!”, declara Camelia Veteleanu, fondator Le Carrousel.

gradinita

Noua gradinita va respecta cu fidelitate standardele de calitate care au reusit sa transforme Le Carrousel intr-unul dintre reperele educatiei bucurestene. Ea va adopta acelasi model educational care combina curentul “Nouvelle Education” cu pedagogia activa. Astfel, cei mici vor avea ocazia sa invete jucandu-se si facand activitati practice, care incurajeaza interactiunea, schimbul de idei si dezvoltarea competentelor fiecaruia.

Toate cursurile si atelierele Le Carrousel Herastrau vor fi create si sustinute de educatori atent selectionati, cu experienta, vorbitori nativi ai limbilor franceze sau engleze. “Elementul de constanta, care sta la baza tuturor unitatilor noastre, este calitatea, iar aceasta depinde in mod direct de echipa noastra, formata din profesionisti cu experienta, care ii fac pe cei mici sa se simta protejati, apreciati si increzatori in fortele lor. Pentru noi, este vital sa acordam o atentie sporita recrutarii si sa investim cu consecventa in colegii nostri. De aceea, le oferim ocazia sa se specializeze in cadrul institutului Petite Enfance Boris Cyrulnik Romania - al carui concept abordeaza educatia copiilor intre 0 si 6 ani, din perspectiva celor mai recente descoperiri din domeniul neurostiintei.”, completeaza Camelia Veteleanu.

gradinita

Noua gradinita Le Carrousel din cartierul Herastrau are o suprafata de aproximativ 300  de metri patrati, 6 sali de ateliere si o gradina in care copiii se vor putea bucura de activitati pe parcursul anotimpurilor calde. Sediul este cald, jucaus, ridicandu-se la cele mai inalte standarde.

Programul de functionare va fi de luni pana vineri, de la 08:00 la 18:00. Taxele Le Carrousel Herastrau incep de la 350 Euro / luna, pentru programul de 5 zile pe saptamana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gradinite Gradinite bucuresti Gradinite bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre