Melania Ghiburdel a dat pe spate juriul de la Romanii au Talent cu abilitatile ei matematice

/ / Modificat: 2024-02-22
Melania Ghiburdel a dat pe spate juriul de la Romanii au Talent cu abilitatile ei matematice

 

Concursurile de talente reprezinta o ocazie excelenta pentru copiii si tinerii care vor sa se remarce. Daca anul trecut, copii precum Rares Prisacariu cucereau scena de la Romanii au Talent, anul acesta a venit randul altor micuti sa isi etaleze capacitatile. Una dintre concurentele care i-a impresionat pe jurati are doar 6 ani, insa face calcule mentale complexe.

Melania Ghiburdel, fetita-calculator, a invatat sa faca socoteli dupa metoda Abac, inca dinainte de a implini 5 ani. De atunci, isi antreneaza mintea cu calcule complexe, iar cei care au vazut-o la Romanii au Talent au ramas impresionati. 

Pe scena de la Romanii au Talent, Melania a facut calcule complexe si chiar a recitat o poezie, in timp ce rezolva un calcul cu 30 de termeni. Fetita a demonstrat ca poate face si mai multe calcule simultan, in minte, la o viteza uimitoare. Cei patru jurati, dar si prezentatorii si publicul au fost impresionati de talentul fetitei, astfel ca aceasta a primit patru de „DA” si merge in etapa urmatoare.

„Intr-o lume in care copii stau si joaca bile pe telefon, vine o fata cum este Melania si ne da cu creierii de pamant. Ce poate fi mai frumos pentru un parinte decat sa isi vada copilul capabil sa faca asa ceva?”, a spus Dragos Bucur, dupa ce a vazut aptitudinile Melaniei.

Fetita este din Bucuresti si viseaza sa devina profesoara. Si-a dorit foarte mult sa participe la emisiunea de la Pro TV, pentru a le arata tuturor ce minte agera are.

„Ce-ai facut tu cu noi? Eu am crezut ca tu o sa canti un cantecel de copii, ceva. Dar uite, nimic nu este intamplator. Intr-un sezon fenomen ne vin copii fenomen pe scena”, a adaugat Andra.

FOTO: Captură YouTube

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil din romania Copil destept

Articole recomandate

Citeste si despre