Copilul de 4 ani care a uimit lumea. Micul geniu stie deja sa numere in 7 limbi

/ / Modificat: 2023-02-02
Copilul de 4 ani care a uimit lumea. Micul geniu stie deja sa numere in 7 limbi

Un baietel in varsta de 4 ani a uimit milioane de oameni dupa ce a intrat in clubul Mensa, al celor mai destepti oameni de pe planeta. L-au recomandat pentru aceasta faptul ca a obtinut un scor impresionant la testele de inteligenta: 139 diin 160 de puncte posibile.

Teddy Hobbs a invatat sa vorbeasca in 7 limbi straine distincte si ar fi invatat singur sa citeasca. El este cu siguranta unul dintre cei mai inteligenti copii din lume, iar la finalul anului 2022, cand inca avea 3 ani, a fost inclus in clubul Mensa, dupa ce a trecut teste speciale, care au scos la iveala un IQ de 139.

Micul geniu citeste de la 2 ani si 4 luni

Parintii lui Teddy au dezvaluit ca fiul lor a invatat sa citeasca la scurt timp dupa ce a implinit 2 ani si ca acum citeste cartile din seria Harry Potter, potrivit The Independent.

„Este o intamplare ca a intrat in Mensa. Noi nu ne-am propus sa-l inscriem si, atunci cand l-am evaluat, am facut-o ca sa ne dam seama ce poate si sa stim ce facem mai tarziu cu scoala”, a marturisit mama baietelului, Beth Hobbs (31 de ani).

Copilul-minune vrea sa devina medic

Teddy poate numara deja pana la 100 in sase limbi straine, pe langa cea materna, inclusiv in mandarina, galeza, germana, spaniola si franceza. Baietelul din Portishead, Somerset, prezinta toate detaliile unui mic geniu si, desi are doar 3 ani, stie deja ca vrea sa devina medic. Cel putin asa au declarat parintii lui, care au subliniat ca ii place sa se joace cu prietenii de la gradinita de-a doctorul.

„Ni s-a spus ca trei ani este cea mai mica varsta la care a fost cineva acceptat vreodata in Mensa, in Marea Britanie. In SUA era cineva in varsta de doi ani”, a marturisit tatal lui Teddy, Will Hobbs, in varsta de 41 de ani.

FOTO: captura video BBC

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii destepti Copii 4 ani

Articole recomandate

Citeste si despre