Rares Prisacariu a castigat 120.000 de euro la Romanii au Talent. Ce vor face parintii cu banii castigati de baiat

/ / Modificat: 2023-05-16
Rares Prisacariu a castigat 120.000 de euro la Romanii au Talent. Ce vor face parintii cu banii castigati de baiat

Rares Prisacariu, in varsta de 7 ani, a fost marele castigator al sezonului 13 de Romanii au talent. Talentul sau de a recita pasaje istorice i-a cucerit pe oameni. Astfel, copilul a plecat acasa cu premiul in valoare de 120 000 de euro. Ce vor face parintii cu banii castigati de Rares?

Gina si Marius Prisacariu s-au declarat mandri de fiul lor, fara sa ia in seama criticile din mediul online. Au fost persoane care i-au acuzat pe cei doi parinti ca l-ar fi indoctrinat intr-o ideologie nationalista si ca este nefiresc ca un copil de 7 ani sa recite astfel de texte, din monologul lui Vlad Tepes. 

Multe persoane s-au intrebat ce vor face cu marele premiu, de 120 000 de euro, dat fiind faptul ca Rares este prea mic pentru a gestiona astfel de sume. Gina si Marius Prisacariu au mentionat ca nu au ales inca ceea ce vor face concret, insa stiu cu siguranta ca o sa investeasca totul in educatia fiului lor.

„Nu cred ca e momentul sa discutam despre ceea ce vom face cu banii. Pur si simplu, asta vom alege mai tarziu. Nu exista acum decat un singur raspuns. Vom investi acesti bani in fiul nostru, dar asta se va intampla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, asa cum fac toti ceilalti parinti", a spus Gina Prisacariu pentru playtech.ro.

De asemenea, cei doi parinti au tinut sa inchida gurile rautaciosilor si au precizat ca nu l-au influentat in niciun fel pe Rares. Participarea la Romanii au talent a fost aleasa de el, iar ei i-au indeplinit dorinta.

  • FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Castiguri copii Bani copii

Articole recomandate

Citeste si despre