Mandrie mare pentru o mama din Suceava! Fiul ei a devenit director in scoala unde a lucrat ca femeie de serviciu ca sa-l tina in facultate

/ / Modificat: 2023-11-03
Mandrie mare pentru o mama din Suceava! Fiul ei a devenit director in scoala unde a lucrat ca femeie de serviciu ca sa-l tina in facultate

Incredibil pana unde poate ajunge iubirea de mama! Pentru Elena Negru, o femeie din Suceava, mama a trei copii, educatia a fost mereu cea mai mare prioritate, indiferent de situatia financiara cu care se confrunta. A fost premianta clasei in liceu si si-a dorit sa devina invatatoare, insa a renuntat la acest vis dupa ce s-a casatorit.

Intre timp, a devenit mama a trei copii si s-a angajat femeie de serviciu la o scoala din comuna Bilca, judetul Suceava. Cu salariul ei a putut sa isi creasca copiii, sa ii tina la liceu si sa le plateasca studiile universitare.

„Cand cei doi copii mai mari au intrat la facultate, in 2007, m-am angajat aici ca femeie de serviciu. Era el, care acum e directorul scolii, mai am o fata care e profesoara de engleza la Solca si dupa 11 ani, a mai aparut o fata, care e consilier de probatiune la Suceava. I-am ajutat pe cei doi, apoi am ajutat-o pe cea mica. Eu am ramas in continuare aici, am vrut sa-mi fac anii de pensie.”, a marturisit Elena Negru, potrivit ciao.ro.

Astazi, femeia priveste cu mandrie in urma la tot efortul pe care l-a depus, fiindca fiul ei cel mare este actualul director al Scolii Gimnaziale „George Tofan”, unde ea lucreaza si acum ca femeie de serviciu.

„Da, in aceasta scoala am invatat si eu. Am tinut enorm la aceasta scoala pentru ca aici am citit, am scris prima data. Da, mama mea este femeie de serviciu si cu banii putini castigati aici m-a tinut in scoli. Am facut liceul, am facut Facultatea de Istorie-Geografie la Suceava, ca specializare sunt profesor de istorie si geografie. Sunt director de 13 ani si anii totali de invatamant sunt 22.

Nu numai mama lucreaza in scoala. Si sotia este alaturi de mine, si ea s-a implicat in foarte multe actiuni, in special in plan artistic.”, a declarat Costica Negru, fiul Elenei.

  • Surse: ciao.ro, antena3.ro
  • Foto: capturi video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama si fiu

Articole recomandate

Citeste si despre