Mama lui Meliss a vrut sa isi ia viata. Scrisese un bilet de adio. Sfasietor ce a facut femeia

/ / Modificat: 2023-07-04
Mama lui Meliss a vrut sa isi ia viata. Scrisese un bilet de adio. Sfasietor ce a facut femeia

Momente cutremuratoare pentru parintii lui Meliss, tanara care a fost ucisa in Gradina Botanica din Craiova. Mama tinerei a vrut sa isi puna capat zilelor. Cel care a anuntat imediat politia a fost tatal lui Meliss, care a sunat la 112, dupa ce nu a mai reusit sa ia legatura cu sotia sa, care ii trimisese mai multe mesaje cutremuratoare.

„Te iubesc foarte mult, sa ai grija de Alice, eu nu pot sa traiesc făra Meliss", este unul dintre mesajele trimise de femeie.

Unde a fost gasita femeia 

Imediat dupa ce politia a fost alertata, zeci de echipaje au plecat in cautarea femeii. Aceasta a fost gasita in apropierea locului in care Meliss a fost ucisa cu sange rece, in urma cu cateva zile. Din fericire, femeia nu a apucat sa faca niciun gest necugetat, insa era foarte agitata si cerea sa fie lasata in pace. 

Medicii sositi la fata locului i-au acordat primul ajutor, iar in cele din urma femeia a fost cooperanta. 

Reamintim ca in urma cu cateva zile, Meliss se afla in parc cu prietenul sau cand au fost atacati de un tanar de 17 ani. Adolescenta a murit in urma loviturilor de cutit, iar prietenul sau de 19 ani a ajuns in coma la spital. 

CITESTE SI: Declaratia tanarului de 17 ani care a ucis o fata de 14 ani in Gradina Botanica din Craiova: Am crezut ca l-am omorat si fata era martor, vazuse totul

Elevul ucigas va fi supus unei expertize psihiatrice. El si-a recunoscut faptele in fata procurorilor si le-a spus ca ii pare rau ca a ucis-o pe fata. Furia tanarului s-ar fi declansat dupa ce prietenul lui Meliss i-ar fi spus sa nu se mai uite insistent la aceasta. Prietenii tinerei au marturisit insa ca aceasta avusese o relatie cu atacatorul, iar acesta era de fapt gelos ca ea are acum o alta relatie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti de viata Bilet

Articole recomandate

Citeste si despre