Declaratia tanarului de 17 ani care a ucis o fata de 14 ani in Gradina Botanica din Craiova: Am crezut ca l-am omorat si fata era martor, vazuse totul

/ / Modificat: 2023-06-29
Declaratia tanarului de 17 ani care a ucis o fata de 14 ani in Gradina Botanica din Craiova: Am crezut ca l-am omorat si fata era martor, vazuse totul

O crima infioratoare a avut loc marti, in Gradina Botanica din Craiova! O fata in varsta de 14 ani si un baiat de 20 ani au fost injunghiati de un tanar de 17 ani. Adolescenta a murit, iar baiatul este internat in spital cu rani grave si are mare nevoie de sange.

Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a decis miercuri, 28 iunie 2023, retinerea pentru 24 de ore a adolescentului de 17 ani care a ucis-o pe copila.

„In cauza se efectueaza cercetari de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor (...) Prin ordonanta din data de 28.06.2023 emisa de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj s-a dispus retinerea inculpatului minor pentru o durata de 24 ore, acesta urmand a fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventiva”, au transmis autoritatile.

Filmul tragediei. Dupa ce i-a injunghiat pe cei doi tineri, baiatul de 17 ani a plecat, lasandu-i intr-o balta de sange

Atacul a avut loc marti dupa-amiaza, in jurul orei 16:00, cand fata de 14 ani si tanarul de 20 de ani iesisera la alergat in Gradina Botanica din Craiova. La un moment dat, baiatul in varsta de 17 ani s-a apropiat de ei si a inceput sa o fixeze cu privirea pe fata. Tanarul de 20 de ani ar fi sarit in apararea fetei, intrebandu-l de ce se uita atat de insistent. A urmat un schimb de replici, iar agresorul a scos un cutit si l-a injunghiat de mai multe ori pe tanarul de 20 de ani. Fata a fost injunghiata si ea de mai multe ori. Dupa atac, baiatul de 17 ani a plecat, lasandu-i intr-o balta de sange.

Cateva minute mai tarziu, un trecator a descoperit trupurile victimelor si a sunat la 112. Atacatorul a fost prins la scurt timp, la intersectia strazilor Obedeanu cu Craiovita, oamenii legii avand semnalmentele acestuia de la patrula Politiei Locale Craiova.

Potrivit Oltenia TV, baiatul i-a atacat pe cei doi tineri cu un cutit de vanatoare, care a fost gasit apoi asupra sa. Victimele au suferit multiple rani in zona toracelui, gatului si mainilor. Din nefericire, in urma atacului, fata - Meliss - si-a pierdut viata, iar tanarul de 20 de ani a fost grav ranit, fiind in stare critica la terapie intensiva.

Fata de 14 ani a fugit si a strigat dupa ajutor, inainte de a fi ucisa

Baiatul de 17 ani care a ucis-o pe copila de 14 ani este fiul de politisti si elev in clasa a XI-a la Colegiului National „Tudor Vladimirescu”, nefiind inregistrat cu abateri disciplinare grave, conform reprezentantilor liceului. El le-a povestit in detaliu politistilor care a fost motivul pentru care a i-a atacat pe cei doi.

Agresorul a declarat ca nu ii cunoastea pe Meliss si pe prietenul ei. Ar fi trecut pe langa ei si, la un moment dat, baiatul care o insotea pe fata i-ar fi reprosat ca s-a uitat ciudat la prietena lui. A inceput o cearta intre ei si tanarul i-ar fi dat o palma, potrivit Adevarul.

„Mi-am pus manusi, o masca si am scos maceta din rucsac”, a fost prima declaratie a adolescentului.

Apoi a povestit in fata anchetatorilor, cu lux de amanunte, cum l-a macelarit pe tanarul de 19 ani si cum s-a napustit si asupra fetei care-l insotea.

„Am crezut ca l-am omorat si fata era martor, vazuse totul”, a spus agresorul.

Mesajul sfasietor al mamei fetei ucise in Gradina Botanica

Melis, minora de 14 ani care a fost ucisa, era absolventa Colegiului National Pedagogic din Craiova. Miercuri ea ar fi trebuit sa primeasca rezultatul de la Evaluarea Nationala.

Trupul neinsufletit al fetei a fost ridicat de parinti de la morga Spitalului Filantropia si dus la o capela din centrul orasului Craiova. Copila a fost inmormantata astazi, in jurul orei 12:00, iar mama ei a transmis un mesaj sfasietor pe Facebook:

„In urma tragicului eveniment petrecut ieri, in Gradina Botanica, ingerasul nostru scump se afla, din aceasta dupa-amiaza, la Capela Bisericii Sf. Spiridon (in spatele Farmaciei 3F).

Melis, eroul nostru, ai fost o lumina blanda in vietile noastre, un inger care ne-a adus bucurie si iubire neconditionata. Iti vom purta amintirea in inimile noastre mereu! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau pretios!“

Tanarul injunghiat alaturi de fata de 14 ani are nevoie de sange. Cum poti dona

Emanuel, tanarul de 20 ani care a fost injunghiat in Gradina Botanica din Craiova de acelasi agresor, este in stare critica la terapie intensiva si care are nevoie de transfuzie de sange, astfel ca a fost lansat un apel pentru donare de sange.

Potrivit Hotnews, baiatul a ajuns la spital in soc hemoragic, cu multiple plagi injunghiate, fiind operat.

„Pacientul este in continuare internat in clinica ATI, in stare extrem de grava, instabil. Primeste tratament de terapie intensiva complex si sustinut. Este in permanenta monitorizat, supravegheat si ingrijit de o echipa multidisciplinara de specialisti. Prognosticul este unul rezervat“, a declarat dr. Cristiana Geormaneanu, director medical al Spitalului Judetean Craiova.

Tanarul a pierdut peste 4 litri de sange, asa ca are nevoie de cat mai multi donatori. Cei care pot dona sange, indiferent de grupa sanguina, sunt rugati sa mearga la Spitalul Nr. 1 (Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova) si sa specifice numele BADICA EMANUEL.

  • Surse: hotnews.ro, viva.ro, adevarul.ro, digi24.ro
  • Foto: Facebook, captura video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre