Inca un bloc evacuat la Timisoara. Ce s-a gasit intr-un apartament

/ / Modificat: 2019-11-19
Inca un bloc evacuat la Timisoara. Ce s-a gasit intr-un apartament

Autoritatile din judetul Timis au decis evacuarea unui al doilea bloc de locuinte din Timisoara, unde chiar luni dimineata a fost facuta dezinsectie si deratizare la fel ca in blocul in care doi copii si mama unuia dintre si-au pierdut viata.

Anchetatorii au descoperit ca in acest bloc s-a facut deratizare si dezinsectie intr-un singur apartament. Operatiunea a avut loc luni dimineata, iar imediat dupa, locatarii au plecat la serviciu. Usa apartamentului a fost sigilata de catre autoritati.

Potrivit specialistilor, nivelul de substanta din acest apartament e urias, scrie opiniatimisoarei.ro.

Locatarii au fost evacuati

Pentru a inlatura orice pericol, Comitetul pentru Situatii de Urgenta a decis ca oamenii sa paraseasca locuintele pana ce vor fi facute verificari de specialitate.

Specialistii in cercetare chimica au descoperit, intr-o cutie, asezata in dulap, intre haine, o substanta foarte toxica, ce se elibereaza doar cu autorizatie speciala. Este vorba de Delicia Gastoxin, in forma de tablete rotunde, pe baza de fosfura de aluminiu.

Echipele de cercetare chimică venite de la Sibiu in ajutorul celei de la Timisoara vor face masuratori in toate apartamentele din acest imobil. Persoanele evacuate se vor duce la rude si prieteni sau vor fi gazduite de Mitropolia Banatului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Timisoara

Articole recomandate

Citeste si despre