Fetita de 8 ani abandonata intr-o benzinarie de parinti pentru ca era neascultatoare

/ / Modificat: 2020-10-06
Fetita de 8 ani abandonata intr-o benzinarie de parinti pentru ca era neascultatoare

O fetita in varsta de 8 ani a fost abandonata de parinti intr-o benzinarie pentru ca "era neascultatoare". Cei doi i-au lasat fetitei si un bilet in care isi motivau gestul revoltator. 

Fetita a fost lasata pur si simplu intr-o benzinarie din Kabupaten Pekakawan, Indonezia, scriind in mesaj ca nu mai au optiuni sa o educe pe micuta, care este foarte neascultatoare. Mai mult, in mesajul lasat fetei lor acestia au mentionat ca s-au saturat de comportamentul ei rau, pentru ca ar fi obraznica, si i-au urat sa aiba grija singura de ea.

Fetita a fost preluata de politisti, dupa ce mai multe persoane au observat-o stand speriata, singura in zona benzinariei, fara alte bagaje ori haine de schimb. Doar ea si un bilet.

„Copila, iarta-ma. Sunt fortata sa te las pe strada pentru ca nu mai sunt dispusa sa te vad suferind sau torturata din cauza rautatilor tale, in fiecare zi cauzezi probleme. Iarta-ma copila. Ai grija de tine” au fost cuvintele scrise de mama fetei in biletul pe care micuta speriata il tinea in mana la aparitia autoritatilor.

Politistii spun ca nu au primit nicio sesizare despre disparitia vreunui copil, motiv pentru care fata nu a putut fi identificata. Ea a fost plasata in grija unui asistent maternal, iar o ancheta pentru abandonarea minorei a fost deschisa. Parintii sunt cautati acum, urmand sa raspunda pentru fapta lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil parasit

Articole recomandate

Citeste si despre